'Başarının nedeni şeffaflık, dürüstlük ve istişare'

AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı İbrahim Güler, Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi´ne nezaket ziyaretinde bulundu.

Nesrin Geyik/İskenderun

Ziyarette, AKP İskenderun İlçe Başkanı Pakize Ulutaş Kurtul ve yönetimi ile İskenderun Belediye Başkan aday adayları da bulundu. Güler ve AKP heyeti, kentte İskenderun İlçe Emniyet Müdürü Mustafa Mithat Tolunay´ı da makamında ziyaret etti.
Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesine yaptığı ziyarette, oda başkanı Kemal Kutlu ve yönetimiyle sohbet eden AKP Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Güler, oda yönetiminden denizcilik alanında yapılması gereken yatırım ve çalışmalar hakkında bilgi aldı. Güler, “Hatay´ın vizyonuna değer katacak, tüm kesimi kapsayan hizmet sevdamızı sürdüreceğimiz anlayış ile yola çıktık. İskenderun´da denizcilik alanında sorunları yapılması gereken eksiklikleri biliyoruz. Hatay, İstanbul´dan sonra Türkiye´nin en büyük lojistik bölgesidir. 2014´te 63 uluslararası nakliye firması birleşerek Hatay ro-ro firmasını kurduk. Kurulması çok zordu. Çünkü gemiyi ve denizi bilmeyen birbirine rakip kişiler bir araya gelecekti. İki yıl kiralık gemilerle çalıştık. Daha sonra şirketin başkanı olarak İtalya´ya giderek bir gemi satın aldım. Bu gemi kendi özelliklerine göre Türkiye´nin en büyüğü. Geminin adını Habib-i Neccar koyduk. İşleri yetiştiremediğimiz için Rusya´dan Beyazıt Bestami adını verdiğimiz bir gemi daha satın aldık. Önümüzdeki günlerde İskenderun Körfezi´ne gelecek. Hataylıları iki gemi sahibi yapmış olduk. Bu başarının nedeni şeffaflık, dürüstlük ve istişaredir. Bizlerin de hedefi, hep birlikte Hatay´a güzel hizmetler yapabilmek ve birlikte hizmet üretebilmek. İnşallah dönemimiz nasip olursa burada daha çok bir araya gelip istişare edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.
Ziyarete teşekkür eden Deniz Ticaret Odası İskenderun Şubesi Başkanı Kutlu da 'Denizcilik ve turizm anlamında hep birlikte İskenderun´a faydalı olmak adına güzel çalışmalar içerisinde olacağımızı umuyorum. Sizin de denizcilik sektörünü çok iyi bilmenizden dolayı eksiklerini gördüğünüzü biliyoruz. Umarım hep birlikte bu güzel çalışmaların içinde oluruz' dedi ve seçime katılacak adaylara başarı dilediğini ifade etti.



"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Üst aramasında 281 sikke çıktı

Masatlı, koordinatörlük sürecini anlattı

"Evi ve eşyayı boşalt" tebligatı

İskenderun’da bin noktaya çöp kutusu

Özhaseki: Herkese mahallesinde ikamet çabasındayız

10 yıl sonra basın toplantısı

"281 bin ton sera gazı salımı önlendi"

Mimarlar, 70. yılı baloyla kutladı

Orta hasarlı binalara 3 aylık ek süre!

"Basın özgürlüğü her açıdan koruma altında"

Okulda öğretmene şiddete "örgütsel tepki"

Liseden, "şiir ve müzik"

İSTE, Uluslararası Havacılık Eğitim Fuarına katıldı

Meclis, 2023 yılı hesabını onayladı

İhsan Ar, toprağa verildi

'Üç fidan' anıldı

Parkta türkülerle anıldılar

Astım kontrol altına alınabilir mi?

Hıdırellez kutlandı

Paskalya'da dualar sağlık ve barış için

Muhtar Taş'ın adı oturduğu sokağa

İsraillin toprak alımına soru önergesi

İskenderun zemini çöküyor

Belediye "kariyer.net"le iş bulacak

12 bin dönüm tarım arazisi sular altında kaldı

Denizciler'e 5 kat sınırı

İskenderun’da Katoni binası yandı

Deprem yargılamaları mercek altına alındı

Güzelmansur: Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı

Yükleniyor

  • BIST 100

    10183,38%0,24
  • DOLAR

    32,21% 0,14
  • EURO

    35,08% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2473,46% 0,25
  • Ç. ALTIN

    3933,17% 0,00