Başkan Gül görevde

Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül, sağlık sorunları nedeniyle uzun bir tedavi sürecinin ardından görevine çalışanların kurban adağı dualarla karşılandı.

SİYASET 16.07.2024 18:28:00 0
Başkan Gül görevde

İskenderun/SES

Duygusal anların yaşandığı karşılamada Başkan Gül, uzak kaldığı dönemde yürütülen çalışmalarda güçlü bir ekibe sahip olduklarını gördüklerini belirtti. 

Göreve dönmesinin ardından yaptığı değerlendirmede belediye çalışanlarına seslenen Başkan Gül, "Uzun bir süredir sağlık sorunlarım nedeniyle sizlerden ve görevimden istemeden de olsa uzak kalmak zorunda kaldım. Bu zorlu süreçte bana göstermiş olduğunuz ilgi, destek ve dualarınız için hepinize yürekten teşekkür ederim. Bugün, yeniden sizlerle birlikte olmaktan ve görevime başlamaktan duyduğum mutluluğu kelimelerle ifade etmek imkânsız" dedi. 

Zorlu süreçte çalışanların kendisini yalnız bırakmadığını, hastanede ve evde devam eden tedavi günlerinde, belediyenin sorunsuz işleyişi için fedakârca çalışıldığını kaydeden Gül, şunları kaydetti: "Göstermiş olduğunuz özveri ve emeğe minnettarım. Bugün burada, sizlerin duaları sayesinde tekrar görevime başlıyorum. Bu vesileyle şahsım adına adadığımız kurbanı da hep birlikte keserek, tüm zorlukların üstesinden birlikte gelebileceğimizi bir kez daha gösterdik. Sağlık sorunlarım nedeniyle sizlerden uzak kaldığım bu dönemde, ne kadar güçlü bir ekibe sahip olduğumu bir kez daha anlamış oldum. Sizlerle birlikte çalışmak benim için büyük bir şeref ve gurur kaynağı."


Anahtar Kelimeler: Başkan görevde

İki ayrı plan da iptal edildi

"Bölgede her şey baskılanmış durumda"

Depremzedeye 'borçlanma yapın' duyurusu

Gastronomievi'nde 400 çeşit yemekle

Kaşıkçı'dan tek soruluk önerge

720 taksiciye HBB desteği

CHP'li Özçağdaş'tan 'eğitim ziyareti'

Yolbulan Metal grevi 49. gününde

Merkez Bankası, Numune'ye taşınacak

Orman yangını 16 saatte kontrol altına alındı

Başkan Dönmez: Cebike bölgesi 'yeni İskenderun olacak'

İşverenden yeni teklif yok

Instagram'a erişim engeli

Mali müşavirler, Ankara'da miting düzenledi: Muhasebe mesleği büyük tehdit altında

Deniz kentinde tuvalet ve duş sorunu

  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    34,06% 0,14
  • EURO

    38,07% 0,08
  • GRAM ALTIN

    2833,53% 0,17
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,00