Başkandan Bahçeli´ye ziyaret

Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, gittiği Gaziantep´te bazı ziyaretlerde bulundu ve ziyaret ettiği kişiler arasında partisi AKP´nin Gaziantep Büyükşehir Belediye Başkanı Fatma Şahin de oldu.

SİYASET 29.11.2019 12:09:20 0
Başkandan Bahçeli´ye ziyaret

 

Antakya/SES
Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz, partisi AKP´nin Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında düzenlenen genişletilmiş il başkanları toplantısına katılmak için gittiği Ankara´da bazı ziyaret ve istişarelerde de bulundu. Antakya Belediye Başkanı Yılmaz, Ankara´da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli´ye geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. MHP Genel Başkanı Bahçeli´yi makamına ziyaret eden Yılmaz´a MHP Hatay Milletvekili Lütfi Kaşıkçı ve HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz de eşlik etti. Yılmaz ziyaret sonrası sosyal medya hesaplarından yaptığı paylaşımda, “MHP Genel Başkanımız Devlet Bahçeli beyefendiye, Hatay Milletvekilimiz Lütfi Kaşıkçı ve TESK Yönetim Kurulu Üyemiz HESOB Başkanı Abdulkadir Teksöz ile birlikte geçmiş olsun ziyaretinde bulunduk' ifadesine yer verdi. MHP Genel Başkanı Bahçeli, ziyarette, Hatay Milletvekili Kaşıkçı, Antakya Belediye Başkanı İYılmaz ve HESOB Başkanı Teksöz ile günün anısına fotoğraf da çekildi.
Antakya Belediyesinden yapılan açıklamaya göre, Yılmaz, Türkiye Büyük Millet Meclisi´nde Hatay Milletvekilleri Sabahat Özgürsoy Çelik ve Hüseyin Şanverdi ile de bir araya gelip, TESK Başkanı Bendevi Palandöken´i ziyaret etti.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

Gazeteci Celal Başlangıç yaşamını kaybetti

Demirel Hatayspor’la yolları ayırdı

Başkan borçlanma yetkisi aldı

Hatay 3,8 sarsıldı

Sıkışan yolcuyu itfaiyeciler kurtardı

STK’lar imam Hasan İnci cinayetini sordu

OSB yönetimine iade ziyareti

İsdemir’de çocuk tiyatrosu

1 Mayıs’ta temizlik işçilerini hatırlattılar

1 Mayıs Gar alanında kutlandı

Samandağ'da belediye 180.8 milyon lira borçlu

Geçici işçlerin akitleri feshedildi

Hatay’da 4 yeni İdare Mahkemesi

Levrek balığının işlenmesine ‘araştırma desteği’

  • BIST 100

    10276,90%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07