Başkanların vali ziyareti

31 Mart 2019 Mahalli İdareler Seçimlerinde Yayladağı Belediye Başkanı seçilen Mustafa Sayın ile Hassa Belediye Başkanı seçilen Mehmet Karataş, Hatay Valisi Rahmi Doğan´ı ziyaret etti.

GÜNCEL 27.05.2019 10:23:06 0
Başkanların vali ziyareti

 

Antakya/SES
 Konuklarını ayrı ayrı makamında kabul eden vali Doğan, Yayladağı Belediye Başkanı Sayın ve Hassa Belediye Başkanı Karataş´a, yerel yönetimler olarak verecekleri hizmetler ile vatandaşın yaşam kalitesini daha ileri taşıyacaklarına inandığını belirterek, görevlerinde başarı diledi.
Hatay Valiliğinden yapılan açıklamaya göre, vali Doğan, ziyarette, belediye başkanı konukları ve Hassalı muhtarlarla sohbet etti. Açıklamada, 'Yayladağı Belediye Başkanı Sayın ve Karataş, kabul ve iyi dileklerinden dolayı vali Doğan´a teşekkür ederek, kendilerini bu göreve layık gören yöre halkına daha güzel hizmetlerde bulunmak için gayret edeceklerini ifade etti' ifadesine yer verildi.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

Tarihi hamam yıkımda da hasar aldı

Mimarlar çağrı: Süre uzatılmalı, destek arttırılmalı

Plana itirazın son günü 20 Haziran

Gülcihan’a arıtma tesisi geliyor

İş insanı Atilla Demirkent yaşamını yitirdi

TOKİ, Arsuz'da arsa satıyor

Arsuz'da yoğunluk yine 'zirveye' ulaştı

Kurban Bayramı kutlandı

Otogarda 'bayram denetimi'

Resmi bayramlaşma bugün

Hatay’da kuraklık kapıda

  • BIST 100

    10720,36%-0,06
  • DOLAR

    41,82% 0,19
  • EURO

    48,60% 0,37
  • GRAM ALTIN

    5376,20% 0,73
  • Ç. ALTIN

    8923,84% -1,56