‘Battı-Çıktı´ya iniş rampasıyla çare

İniş rampasıyla ‘araç trafiğine nefes´ aldırılacak

İSKENDERUN 12.05.2020 17:03:31 0
‘Battı-Çıktı´ya iniş rampasıyla çare

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB) tarafından İskenderun´da yapılan, ancak servis yollarındaki yığılmanın önüne geçilemeyince iniş rampası ile çare aranan Battı- Çıktı projesi kapsamında ilave revize çalışması devam ediyor.

İniş Rampası çalışmalarını inceleyen (HBB) Genel Sekreter Yardımcısı ve 2. Bölge Sorumlusu Taygun Cantürk ile İşletme ve İştirakler Daire Başkanı Mehmet Kaplan, ilgililerden bilgi aldı.

Şehir içi araç trafiğinde oluşan aksamaları ortadan kaldırmayı amaçlayan İniş Rampasının büyük kolaylık sağlayacağını ifade eden Taygun Cantürk, “Hizmete açacağımız bu çalışmamız araç trafiğine nefes aldıracaktır” dedi.

Çalışmaların büyük bir hızla ve titizlikle devam ettiğine dikkat çeken Cantürk, İniş Rampasının biran önce bitirilmesi konusunda çaba gösterildiğini ve yüklenici firma yetkilisinin çalışmaları sözleşme tarihinden önce bitirme sözü verdiğini söyledi.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20