Tarih: 13.07.2022 15:27

Bayram kazaları: 4 ölü, 9 yaralı

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

 Karayollarında trafik ekipleri ile jandarma timleri karadan ve havadan denetim yapsa da yaşanan kazalarda bazı kişiler sevdiklerinden ayrıldı.

Erzin´de 2 kaza: 7 yaralı
Erzin´de meydana gelen iki farklı kazada 3´ü çocuk 7 kişi yaralandı. Edinilen bilgiye göre, Şirinsu mevkiinde meydana gelen kazada, hareket halindeki otomobil, sürücünün direksiyon hâkimiyetini kaybetmesi üzerine yoldan çıktı ve takla atarak ormanlık alana geçti. Kazada, otomobilde bulunan 3´ü çocuk 5 kişi yaralandı. Takla atan otomobil Hatay Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri ve 112 Acil Sağlık ekipleri tarafından düzeltildi ve araç içerisinde bulunanlar çıkarılarak, Dörtyol Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.
Erzin´in Burnaz sahili yolu üzerinde yaşanan trafik kazasında da, kaza, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine yaşandığı ve otomobilin hareket halindeki minibüse arkadan çarptığı belirtildi. Kazada otomobilde bulunan 2 kişi yaralandı. yaralılar olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafındanı Erzin Devlet Hastanesinde tedaviye alındı.

Kırıkhan yolunda kaza
Hassa-Kırıkhan karayolunda yaşanan kazada da, hareket halindeki 31 AEM 049 plakalı otomobil kontrolden çıkarak takla atan ve sonrasında alev alan otomobilde, araçta sıkışan sürücü Ahmet Yılmaz ve Dilek Sabahat Yılmaz olay yerinde yaşamını yitirirken, araçtaki 4 kişi hastaneye kaldırıldı, ancak bunlardan 2´si de yaşamını yitirdi. Kazada 4 kişinin hayatını kaybetti, 2 kişi de yaralanmıştı.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —