Bazı yollar araç trafiğe kapatılıyor

UKOME Temmuz Ayı toplantısında, Belen'de bazı yolların trafiğe kapatılması kararı alındı. Narenciye döneminde ise Erzin-Dörtyol Erzin-Dörtyol arasında ağır tonajlı araçlara yönelik düzenlemeye gidilecek

HATAY 24.07.2024 22:47:00 0
Bazı yollar araç trafiğe kapatılıyor

İskenderun/SES

Hatay Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Koordinasyon Merkezi (UKOME) Temmuz Ayı toplantısında, Belen'de yaşanan araç trafiği sorununa yönelik bazı yolların trafiğe kapatılması kararı alındı. Narenciye döneminde ise Erzin-Dörtyol arasında ağır tonajlı araçlara yönelik düzenlemeye gidilecek.

HBB Genel Sekreter Vekili Gökhan Yıldırım başkanlığında gerçekleştirilen UKOME toplantısında 30 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 
HBB'den toplantı kararlarına yönelik yazılı açıkamaya göre D/817-04 kod No'lu Topboğazı Belen Devlet Kara Yolu'nun 11+800 kilometresindeki Çakallı istikametine devam eden stabilize köy yolu, yük taşımacılığı yapan ağır tonajlı araçlar için geçiş yasağı kararı alındı.

Defne ilçesi, Çekmece Mahallesi'nde yapılan konut ve dükkân inşaatları sebebiyle trafik ve iş güvenliği açısından Nazım Hikmet Caddesi'nin şantiye alanına gelen yolun inşaat süresince trafiğe kapatıldı.

D/817-04 kod No'lu Topboğazı-Belen Devlet Kara Yolu'nda, yük taşımacılığı yapan ağır tonajlı araçlar için geçiş yasağı getirilmesi kararlaştırıldı.
Belen ilçesi İssume Mahallesi'nde ise dar sokaklar ve otobüs güzergâhları nedeniyle yaşanan trafiği tehlikeye düşüren durumlar üzerine, 46. Sokak kesişiminden 49. Sokak'a kadar olan bölgede tek taraflı park yasağı getirildi.

Son olarak, Erzin - Dörtyol yolunda narenciye döneminde ağır tonajlı araçlar için kontrollü geçiş uygulaması başlatılacak ve çekici, tır, kamyon ve tanker gibi araçlar için çift taraflı geçiş yasağı uygulanacak.


Anahtar Kelimeler: yollar trafiğe kapatılıyor

İki ayrı plan da iptal edildi

"Bölgede her şey baskılanmış durumda"

Depremzedeye 'borçlanma yapın' duyurusu

Gastronomievi'nde 400 çeşit yemekle

Kaşıkçı'dan tek soruluk önerge

720 taksiciye HBB desteği

CHP'li Özçağdaş'tan 'eğitim ziyareti'

Yolbulan Metal grevi 49. gününde

Merkez Bankası, Numune'ye taşınacak

Orman yangını 16 saatte kontrol altına alındı

Başkan Dönmez: Cebike bölgesi 'yeni İskenderun olacak'

İşverenden yeni teklif yok

Instagram'a erişim engeli

Mali müşavirler, Ankara'da miting düzenledi: Muhasebe mesleği büyük tehdit altında

Deniz kentinde tuvalet ve duş sorunu

  • BIST 100

    9900,25%-0,76
  • DOLAR

    34,09% 0,24
  • EURO

    38,04% 0,10
  • GRAM ALTIN

    2874,38% 1,61
  • Ç. ALTIN

    4673,23% 1,54