Tarih: 12.03.2019 10:56

Bazıları ´hayal satıyor´

Facebook Twitter Linked-in

Nesrin Geyik/İskenderun

 Bekbele ve Barıştepe mahallerinde seçim büroları açan, Mustafa Kemal Mahallesindeki bir kafede yöre sakinleriyle buluşan, Cemev ini ziyaret eden, İsmet İnönü mahallesinde ev ziyareti yapan, Atatürk Anıtı Alanında Dünya Kadınlar Günü nedeniyle düzenlenen etinliğe katılan Aslan, kentte son iki dönemdir görev yapan beledi yönetimlerini eleştirdi. Aslan, “Benden sonra mahalleye ne yapılmış, diye baktım ama göremedim. Kaldırım ve yollar benim yaptığım zamandan beri aynı. Üstüne bir şey konmamış. Beş yıl ana muhalefet partisini, beş yıl da iktidar partini denediniz. Hangisinden menun kaldıysanız oyunuzu ona verin. Yok memnun değiliz, diyorsanız o zaman sizi ´İskenderun ittifakı´na davet ediyorum” dedi.
Kadınlar Günü nedeniyle Atatürk Anıtı Alanında, ismini de taşıyan bir yamaç paraşütüylün anana indiği etkinliğe katılan Aslan, kadınların dünyayı güzelleştirdiğini ifade etti ve “Kadınlarımızın hakkını ödeyemeyiz. Mustafa Kemal Atatürk´ün kadınlara verdiği değer ve kadınlar hakkındaki düşünceleri bizim de yol göstericimiz” değerlendirmesini yaptı. Eşi Zübeyde Aslan´ın da bulunduğu, müzikli ve halaylı etkinlikte konuşan Aslan, şunları söyledi: “Bana seçim kazandıranlar da kadınlardı. Üç dönem kadınlarımızın sıkı çalışması, yanımda olması sebebiyle seçim kazandım. Ne zaman ki siz bana sırtınızı döndünüz seçim kaybettim. İşin şakası bir yana sizleri yanımda görmek istiyorum. Çalışmalarımızda etkin rol oynamanızı ve siyasette daha aktif görevlerde yer almanızı istiyorum. İslamiyet´te kadının da yeri farklıdır. Sizlerin fedakarlıkları dünyayı güzelleştiriyor.'
Bazı adayların renkli kağıtlarla ´hayal sattığını´ savunan Aslan, şöyle konuştu: 'İnanın bana bu projeleri yapamazlar. Birazcık belediyecilikten anlayan biri bunların olmayacağını bilir. Bana sorarsanız en sonra yarım bırakılan projelerime devam edeceğim. Sizlere hayal satmam. Denizcilere tren yolunun arkasında plaj yapacağım demem. Çünkü olmaz. Bu boş ve hayal ürünü projelere kanıp da İskenderun´a beş yıl daha kaybettirmeyin' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —