Belediye personeline işgüvenliği eğitimi

Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Çukurova Belediyeler Birliği işbirliği ile HBB personeline ‘İş Sağlığı ve Güvenliği´ eğitimi verildi.

GÜNCEL 30.06.2018 09:52:05 0
Belediye personeline işgüvenliği eğitimi

Antakya/SES

 İSG uzmanı Eshap Özden Topçil tarafından verilen eğitim, Antakya´daki HBB Meclis Salonunda gerçekleşti.
HBB personelinde iş güvenliği bilincini oluşturmak ile yasal hak ve sorumluluklar konular hakkında katılımcılara bilgi veren Topçil, personellerin güvenli bir çalışma ortamlarında daha verimli çalışabileceklerini ifade etti. İş kazalarını azaltmak ve karşılaşılan risklere karşı alınması gereken tedbirlere hakkında da bilgi veren Topçil, düzenlenen seminer ve eğitimlerle iş güvenliği konusunda personellerin daha bilinçli bir şekilde çalışmalarına devam edebileceğini kaydetti.
HBB´den yapılan açıklamaya göre, HBB Eğitim Şube Müdürü Ömer Hamali de 'Hatay Büyükşehir Belediyesi personelinin eğitimli ve güvenli bir ortamda çalışmalarını sağlamak için bu eğitim oldukça önemli. Verilen eğitimlerle çalışanların can güvenliği sağlanmak, personellerin yaşam standartlarını yükseltmek ve burada öğrendiklerini normal hayatlarına da uygulamalarını sağlamaktır” değerlendirmesini yaptı.

Anahtar Kelimeler: Eshap Özden Topçil

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9380,95%0,45
  • DOLAR

    38,03% 0,37
  • EURO

    43,19% 1,53
  • GRAM ALTIN

    3958,03% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6383,07% 2,67