Belediyeden zeytin fidesi

Belediyeden zeytin fidesi

Arsuz Belediyesi tarafından, Arsuz ´da yaşanan yangınlarda zarar gören vatandaşlara, hayırseverlerle birlikte ağaç fideleri dağıtımı sürdürülüyor.

Arsuz Belediyesi´nden fide dağıtımıyla ilgili yapılan yazılı açıklamada, ilçede yaşanan yangınlardan sonra, etkilenen, evi, tarlası, ağacı, işyeri yanan vatandaşların her zaman yanında olunduğu belirtildi.

Güven: Bağışla geldi, ihtiyaç sahibine ulaştırıyoruz

Açıklamada Arsuz Belediye Başkanı Dr. Asaf Güven´in şu değerlendirmesine yer verildi: “Maalesef bundan birkaç ay önce yaşanan ve bizi derinden etkileyen bir yangın gerçekleşti. Bu yangından birçok mahallemiz etkilendi. Tabi işyeri, evi, tarlası ve ağaçları yanan, zarar gören birçok ailemiz ve vatandaşımız vardı. Bizler hem Arsuz hem de Büyükşehir Belediyesi olarak elimizden ne geliyorsa, imkânlarımız doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyoruz. Tabiki bunun yanında dostlarımız, iş insanlarımız, başka illerin Büyükşehir ve İlçe Belediyeleri, STK´lar ve binlerce insanımız bizleri arayarak, buraya da gelerek bizlere destek olmak istediklerini belirttiler. Onlar da özellikle ağaç bağışında bulundular. Bizlere ulaştırdıkları özellikle zeytin, ceviz, çam ve daha birçok ağacı vatandaşlarımızın ihtiyacı kadar dağıtmaya çalışıyoruz. Bunun için belediyemizde özel bir ekip kurarak bu vatandaşlara bu ağaçları, yardımları ulaştırmaya çalışıyoruz.”



Anahtar Kelimeler: Belediyeden zeytin fidesi

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9514,01%-1,6
  • DOLAR

    38,88% 0,11
  • EURO

    44,13% 0,61
  • GRAM ALTIN

    4146,39% 0,92
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,00