Belediyeden huzurevi sakinlerine yeni yıl eğlencesi

Hatay Büyükşehir Belediyesi, Hatay Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi’nde kalan yaşlı vatandaşlar için eğlence düzenledi.

GÜNCEL 5.01.2023 12:40:00 0
Belediyeden huzurevi sakinlerine yeni yıl eğlencesi

Antakya/SES
Huzurevi sakinleri, Antakya’daki Karlısu Göleti Tesisleri’ndeki eğlencede, HBB ses sanatçılarının şarkılarına eşlik edip, halay çekti, oynadı. 150'ye yakın huzurevi sakininin katıldığı eğlencede düzenlenen mini konserin ardından yemek yiyen sakinler, yeni yıl pastasını kesti. 

HBB Başkanvekili Fedai Yücedal, "Yeni yıl memleketimize ve ülkemize hayırlar getirsin. Hepinize sağlıklı, sıhhatli ve huzurlu ömürler diliyorum. Nice güzel günlerde buluşmak dileğiyle" sözleriyle katılımcılara seslendi. 

Huzurevi Müdürü Behzat Aslan da organizasyon için HBB yönetimine teşekkür etti. HBB tarafından huzurevi sakinlerine hediyeler verilirken, Yaşlılara Destek Derneği Başkanı Hatice Nilgün Rifaioğlu ve yönetimi de eğlenceye katıldı ve huzurevi sakinlerininin neşesine ortak oldu.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00