Belediyeden 'kurtuluş hazırlığı

İskenderun Belediyesi, Türk askerinin 5 Temmuz 1938'de İskenderun’a girişinin yıl dönümü ile 5 Temmuz Festivali'ni kutlama hazırlığını başlattı.

İSKENDERUN 1.07.2024 13:39:00 0
Belediyeden

İskenderun/SES
İskenderun Belediyesi, Türk askerinin 5 Temmuz 1938 tarihinde İskenderun’a girişinin yıl dönümünü kutlama hazırlığını başlattı.

İskenderun Belediye Başkanı Mehmet Dönmez, "Türk askerinin 5 Temmuz 1938 tarihinde İskenderun’a girişinin ve bağımsızlık mücadelemizin zaferle taçlandırılmasının yıldönümünü, yeniden festival tadında Atatürk Anıt Alanı’nda kutlamak amacıyla çalışmaları hızlandırdık" açıklamasını yaptı. Dönmez, "6 Şubat depremi sonrası Atatürk Anıt Alanı’nda meydana gelen su sızıntısını önlemek ve zemindeki tehlike arz eden yerleri düzenlemek için Hatay Büyükşehir Belediyesi işbirliğiyle yürütülen çalışmalar gece gündüz devam ediyor. Atatürk Anıt Alanı, Anıt Meydanının 5 Temmuz Festivaline yetiştirebilmek için çalışıyoruz. Çok büyük bir aksilik yaşanmaması durumumda festival kutlamalarını meydanda yapılacak" açıklamasını yaptı.

Anahtar Kelimeler: Belediyeden 'kurtuluş hazırlığı

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9301,04%-1,01
  • DOLAR

    38,17% 0,54
  • EURO

    43,55% 0,41
  • GRAM ALTIN

    4083,54% 0,54
  • Ç. ALTIN

    6612,78% 0,65