Belediyenin kamp ziyareti
TFF Bölgesel Amatör Liginde (BAL) mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, yeni sezon hazırlıklarını Nevşehir kampıyla sürdürüyor.
İskenderun/SES
Nevşehir´in Ürgüp ilçesindeki Mustafa Oteli Tesislerinde kampını sürdüren 5 Temmuz İskenderun Spor, partisi AKP´nin düzenlediği ´Yerel Yönetimler İstişare ve Değerlendirme Toplantısı´na katılmak üzere Nevşehir´e giden İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı ve yardımcıları Kemal Nadir Ünal ile Ahmet Keskin tarafından da ziyaret edildi. İskenderun Belediye Başkanı Tosyalı ve aynı zamanda kulüp yöneticileri olan belediye başkan yardımcıları Ünal ile Keskin, 5 Temmuz İskenderun Spor Külübü Asbaşkanı Bünyamin Saraçoğlu, kulübün başkan yardımcısı Suat Alpaydın, takımın teknik direktör Hıdır Özdemir ile yardımcıları Halit Yavuz, Emre Altun, Kenan Kurt ve futbolcularla görüştü. Belediye başkanı Tosyalı, görüşmede takımda yer alan futbolcuların çok çalışmasını istedi.
Tosyalı: Proje takımıyız
5 Temmuz İskenderun Spor´un kamp ziyaretinde değerlendirmede bulunan belediye başkanı Tosyalı, 'Biz bir proje takımıyız. Sporcularımızın en iyi şartlarda liglere hazırlanmaları için tesislerin ihalesini yaptırdık. Yeni sezon öncesi genç ve çok koşan, bir ekip oluşturduk. Taraftarların güzel ortamda müsabaka izlemeleri ve futbolcuların da güzel futbol sergilemeleri için İskenderun Beş Temmuz Stadının tadilatı bu hafta tamamlanacak. Daha fazla genç futbolcuyu bünyemize katabilmek için iyi bir altyapı ekibi oluşturduk. Üst ligler bizim hedeflerimiz arasında. İmkanımız ölçüsünde bu yönde çalışmaları sürdürüyoruz' diye konuştu.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
16088,00%-1,23
-
DOLAR
44,16% 0,22
-
EURO
50,49% -0,78
-
GRAM ALTIN
7134,90% -0,98
-
Ç. ALTIN
11685,77% -0,65




