Belediyeye 185 araçlık filo

Belediyeye 185 araçlık filo

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, göreve geldiklerinde bünyelerinde bulunan 60 araca 125 araç daha ekleyerek 185 araçlık filoya ulaştıklarını belirtti.

Antakya Belediye Başkanı İsmail Kimyeci, Makine İkmal Tesisi´ni faaliyete sunarak daha kaliteli ve hızlı hizmet verdiklerini söyledi. Özel bir televizyon programına katılan Kimyeci, çalışma ve hizmetlerle ilgili bilgi verdi. Araç filosunu güçlendirdiklerini aktaran Kimyeci, “Ayrıca Makine İkmal Tesisi´nde bulunan; Araç Tamir, Marangoz, Boya ve Kaporta,Yıkama-Yağlama, Elektrik-Elektronik, Lastik Tamir, Çadır Ekibi ünitelerimizle üretim ve bakım çalışmaları gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Denetim aralıklar sürüyor
Denetim hizmetleri konusuna da değinen Başkan Kimyeci, şu bilgileri paylaştı: “Antakya Belediyesi ailesi olarak vatandaşların sağlığını koruma konusuna önem veriyoruz.Sağlık İşleri Müdürlüğü ve Zabıta Müdürlüğü ekiplerimiz, 95 mahalle genelinde vatandaşların sağlıklı gıda tüketimi ve güvenilir bir şekilde alışveriş yapabilmeleri için gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerinde belirli aralıklara denetimler gerçekleştiriyor. Denetimler, genel olarak kasap dükkânları olmak üzere, lokanta, fırın, market, pastane, tatlı imalathaneleri, yufkacı, şarküteri gibi iş yerlerinde yapılıyor. Denetimler çerçevesinde atölyelerin hijyen, havalandırma, ruhsat, personel giysilerinin uygunluğu, ambalajlama yöntemleri, imalathane temizliği gibi unsurların uygunluğunu inceliyor. Kurallara uymayan iş yerlerine gerekli işlemler yapılıyor. Ayrıca vatandaşlarımızdan kurallara uymayan iş yerleri ve son kullanma tarihi geçen ürünlerle ilgili şikâyetlerini Antakya Belediyesi Zabıta Ekipleri´ne bildirmelerini rica ediyoruz.”

Yol çalışmasında önemli mesafe
Yol çalışmalarında da önemli mesafeler alındığı kaydeden Kimyeci, şunları aktardı: “Bu kapsamda son bir hafta içerisinde Aşağıoba, Bozhöyük ve Kuruyer Mahallelerimizde parke döşeme, Altınçay, Esenlik, Akevler, Gazi, Ürgenpaşa ve Saraykent Mahallelerimizde parke onarımı, Esenlik, Gülderen, Gökçegöz ve Akcurun Mahallelerimizde sathi kaplama ve malzeme serme, Narlıca ve Karlısu Mahallelerimizde ise yol genişletme, yeni yol açma ve tesviye çalışmaları gerçekleştirdik. Antakya Belediyesi olarak göreve geldiğimiz ilk süreçte şehrimizin en çok ihtiyacı olan yol konusunda kolları sıvayarak Kavaslı –Yeni Sanayi güzergahına 2,5 kilometrelik alternatif yol açtık. Vatandaşların ve araçların rahat bir ulaşım sağlayabilmeleri için burada 30 bin m2 parke taş döşemesi gerçekleştirerek hizmete sunduk.”



Anahtar Kelimeler: Belediyeye araçlık filo

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9412,83%-0,68
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    41,96% 0,93
  • GRAM ALTIN

    3716,45% 2,20
  • Ç. ALTIN

    6100,24% 0,78