Belediyeye 6. başkan yardımcısı
AKP´li meclis üyesi Tayfun Boda, partilisi M. Ali Dokuzoğlu´nun ardından belediye meclisinden başkan yardımcılığına atanan ikinci isim oldu.
İskenderun Belediye Meclisi AKP´li üyesi Tayfun Boda, İskenderun Belediye Başkan Yardımcılığına atandı. Boda´nın atanmasıyla İskenderun´da belediye başkan yardımcısı sayısı 6´ya yükseldi.
İskenderun Belediye Başkanı Fatih Tosyalı, Boda´nın göreve ataması sonrası yaptığı paylaşımda, 'Görevimizin iki yılını geride bırakırken yakın çalışma ekibimize, belediye meclis üyemiz Tayfun Boda bey de katıldı. Gün ve saat mefhumu gözetmeksizin, İskenderun´umuza hizmet için İskenderun´a değer ilkesiyle her alanda hemşerilerimiz için gayret etmeyi sürdüreceğiz' ifadesine yer verdi.
Tosyalı´nın başkan yardımcısı sayısının altıya yükseltildiğini ifade eden sosyal paylaşımı sonrası, İskenderun beylediyesinin internet sayfasında ise belediye başkan sayısı 4 olarak gösterilmeye devam etti ve bunlar Ahmet Keskin, Kemal Nadir Ünal. M. Ali Dokuzoğlu ve Mehmet Belen olarak sıralandı. Geçtiğimiz haftalarda belediye başkan yardımcılığına atanan Esma Gülay ile yeni atanan Boda´nın ismi başkan yardımcıları listesinde yer almadı. Başkan yardımcıları arasındaki görev bölümü de henüz kamuoyuyla paylaşılmadı.
Bilindiği gibi norm kadrosunda belediye başkan yardımcısı bulunan belediyelerde, norm kadro sayısına bağlı kalınmaksızın belediye başkanı zorunlu gördüğü takdirde, nüfusu 50.000´e kadar olan belediyelerde bir, nüfusu 50.001-200.000 arasında olan belediyelerde iki, nüfusu 200.001-500.000 arasında olan belediyelerde üç, nüfusu 500.000 ve fazla olan belediyelerde dört belediye meclis üyesini belediye başkan yardımcısı olarak görevlendirilebiliyor.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,44% 0,09
-
EURO
51,10% -0,02
-
GRAM ALTIN
6373,73% -0,67
-
Ç. ALTIN
10645,44% 0,00




