Belen´de ‘futbol okulu´ açıldı

Belen Belediyesi ve PAMEK işbirliğinde düzenlenen Yaz Futbol Okul´nun açılışı Yaşam Kompleksi Halı Sahası´nda yapılan törenle gerçekleştirildi.

10.08.2017 11:15:20 0
Belen´de ‘futbol okulu´ açıldı


Açılış törenine Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, Payas Belediye Başkanı Bekir Altan, İskenderun TSO Başkanı Levent Hakkı Yılmaz, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Md. V. Erdal Ayvazoğlu, TÜFAD Hatay Şube Başkanı Yaşar Düzen, Belen Belediyesi Meclis Üyeleri, Ziraat Bankası Müdürü Yahya Erdoğan, kurum amirleri ve çok sayıda sporcu ailesi katıldı. Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, yaz futbol okulunu açma amaçlarının başında çocukların ‘internet, telefon ve sokak ortamından bir nebze olsun uzaklaştırmak´ olduğunu söyledi.
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın´ın destek ve katkılarının Belen´e yapılan hizmetlere de yansıdığına dikkat çeken Vurucu, şunları söyledi: “Bu anlamlı kursumuzu asıl açma nedenimiz ülkemizin geleceği minik yavrularımızın, internet, telefon ve sokak ortamından bir nebze olsun uzaklaştırarak, sporun ve sağlıklı yaşamın önemini anlatabilmek. Mustafa Kemal Atatürk´ün de dediği gibi, “Sağlam kafa sağlam vücutta bulunur, diyerek kursumuzun çocuklarımıza ve velilerimize hayırlı olmasını temenni ederim. Aramızda çok değerli dostlarımız var Levent Bey, Halit Hocam, Yaşar Bey ve benim en büyük şansım Kaymakamımız Abdulaziz bey var hepsine, destek ve katkılarından dolayı ayrı ayrı teşekkür ediyorum.”
Belen Kaymakamı Abdulaziz Aydın, anlamlı bir tesisin hayata geçirildiğini belirtti. Yaşar Düzen, Levent Hakkı Yılmaz da konuşmalarında yapılan hizmetlere ve projede dikkat çekti.

Anahtar Kelimeler: Belen futbol okulu açıldı

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    9903,27%5,30
  • DOLAR

    39,75% -0,37
  • EURO

    46,61% -0,59
  • GRAM ALTIN

    4196,93% -0,08
  • Ç. ALTIN

    6656,45% -1,25