Belen´de muhtarlara hizmet binası

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, kentteki muhtarlarla Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde düzenlenen kahvaltılda bir araya geldi ve muhtara hizmet binası yapılacağını belirtti.

HATAY 17.02.2018 09:02:17 0
Belen´de muhtarlara hizmet binası

 

Zeytin Dalı Harekâtında şehit düşen askerler için okunan Kuran-ı Kerimle başlayan toplantıda konuşan Vurucu, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ve Hatay Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından kentt bulunan muhtarlara hizmet binası yapılması konusunda çalışmalarımızı sonuçlandırdık. Muhtarlarımız artık kendi hizmet binasında vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet vererek çalışma yapacak' dedi.
Buluşma amaçlarının muhtarlık hizmet alanlarının yer tespitinde muhtarlardan görüş ve öneri almak olduğunu ifade eden Vurucu, 'Hazine arazilerinin tespit işlemlerine belediye imar müdürlüğü görevlileri başladı, Toplantının amacı bu bilginin sizlere verilmesi. Muhtarlık hizmet binaları, muhtarlar ve vatandaşlara hayırlı uğurlu olsun' dedi ve mahallelerin seçilmişleriyle sohbet etti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11347,73%0,30
  • DOLAR

    40,83% 0,12
  • EURO

    47,84% 0,95
  • GRAM ALTIN

    4431,67% 0,84
  • Ç. ALTIN

    7119,18% 0,73