Belen´de muhtarlara hizmet binası

Belen Belediye Başkanı Adnan Vurucu, kentteki muhtarlarla Şehitler Abidesi Sosyal Tesisinde düzenlenen kahvaltılda bir araya geldi ve muhtara hizmet binası yapılacağını belirtti.

HATAY 17.02.2018 09:02:17 0
Belen´de muhtarlara hizmet binası

 

Zeytin Dalı Harekâtında şehit düşen askerler için okunan Kuran-ı Kerimle başlayan toplantıda konuşan Vurucu, 'Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın talimatları, İçişleri Bakanlığı Mahalli İdareler Genel Müdürlüğü ve Hatay Valiliği İl Mahalli İdareler Müdürlüğü tarafından kentt bulunan muhtarlara hizmet binası yapılması konusunda çalışmalarımızı sonuçlandırdık. Muhtarlarımız artık kendi hizmet binasında vatandaşa daha kaliteli ve hızlı hizmet vererek çalışma yapacak' dedi.
Buluşma amaçlarının muhtarlık hizmet alanlarının yer tespitinde muhtarlardan görüş ve öneri almak olduğunu ifade eden Vurucu, 'Hazine arazilerinin tespit işlemlerine belediye imar müdürlüğü görevlileri başladı, Toplantının amacı bu bilginin sizlere verilmesi. Muhtarlık hizmet binaları, muhtarlar ve vatandaşlara hayırlı uğurlu olsun' dedi ve mahallelerin seçilmişleriyle sohbet etti.

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

  • BIST 100

    9008,87%-0,12
  • DOLAR

    39,11% -0,04
  • EURO

    44,80% -0,02
  • GRAM ALTIN

    4254,41% -0,18
  • Ç. ALTIN

    6711,98% 0,00