Belen´e 2 bin maske SYDV´ye 10 bin lira katkı
Belen ilçe sınırlarında faaliyet gösteren Antakya Organize Sanayi Bölgesi (AOSB) yönetiminin 10 bin liralık nakdi yardımı Kaymakam Baskın´a teslim edildi. Hatay Valiliği tarafından gönderilen 2 bin maskenin dağıtımına ise başlandı.
AOSB Yönetim Kurulu ve işletmelerden, koronavirüs salgını nedeni ile zor günler geçiren ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere yapılan 10 bin lira nakdi yardımı, AOSB Müdürü Ali Muratoğlu, Belen Kaymakamı Hayrettin Baskın´a teslim etti.
AOSB´nin teslim edilen yardımım katkısını ´25 haneye yardım eli´ başlığıyla duyuran Belen Kaymakamı Baskın, “Ülke olarak zor bir süreçten geçiyoruz, bu tür yardımlar son derece önemli olup, birlik beraberliğimizin ve gelenek göreneklerimizin bir örneği olarak yapılan bu nakdi yardım Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfımıza makbuz karşılığı teslim edilerek, Vakıf aracılığı ile ihtiyaç sahibi vatandaşlarımıza ulaştırılacak” dedi.
Belen´e 2 bin maske
Öte yandan Hatay Valliği tarafından gönderilen 2000 adet maske, Belen Maymakamı Baskın´ın da katıldığı incelemelerde, halkın alışveriş amacı ile uğradığı esnafa ve Pazar yerlerinde ücretsiz olarak dağıtılmaya başlandı.
Kaymakam Hayrettin Baskı, “Başta Sağlık Kurumlarımız, Emniyet Teşkilatımız ve tüm kurumlarımızla, Ülke olarak bu salgın hastalık tehdidinden en az zararla çıkmak için topyekün bir mücadele içerisine girmiş bulunuyoruz. Biz vatandaşlarımız için böylesine yoğun bir gayretin içerisindeyken, vatandaşlarımızdan ricamız, sık sık açıklamalarda bulunduğumuz Genelgeler, İl Hıfzıssıhha Kurulu, İlçe Hıfzıssıhha Kurulu kararları doğrultusunda alınan kararlara uyarak alınan tedbirlerin uygulanması konusunda bize yardımcı olmalarıdır” dedi.

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15853,61%-0,12
-
DOLAR
44,45% 0,28
-
EURO
51,26% 0,01
-
GRAM ALTIN
6356,48% 1,77
-
Ç. ALTIN
10614,40% 0,00




