Tarih: 29.04.2019 10:25

Belen´e, Meclis´ten başkan yardımcısı

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

Belediye Başkanı İbrahim Gül, Belen Belediyesi Meclis Üyesi Önder´i, Belediye Kanununun 49. maddesi uyarınca, Belen Belediye Başkan Yardımcısı olarak görevlendirildi. Belen´in Kömürçukuru mahallesinde doğan Abdullah Önder (49), iktisat bölümünde eğitim aldı, 2009-2014 yıllarında Kömürçukuru Muhtarlığını yaptı. 2002 yılında AKP´ye üye olan Önder´in, AKP Belen İlçe Başkan Yardımcılığı ve AKP Belen İlçe Başkanlığı görevinde bulunduğu, 31 Mart yerel seçimlerinde de Cumhur İttifakı´nın Belen Belediyesi Meclis Üyeliğine seçildi. Esnaf olan Önder, evli ve dört çocuk babası.

Validen belediye ziyareti
Hatay Valisi Rahmi Doğan da, Belen Belediye Başkanı İbrahim Gül´ü ziyaret ederek, hayırlı olsun dileğini iletti. Hatay Valisi Doğan, belen´in, Amanos Dağları´nın tek geçit noktasında bulunan, Anadolu ve Avrupa´yı, Ortadoğu ve Mısır´a bağlayan bu önemli ilçe olduğunu ifade etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Gül de, 'Biz seçilmişler olarak önemli bir görevin başına getirildik. Vatandaşların güvenini Rabbim´in de yardımıyla çok çalışarak boşa çıkarmayacağım' değerlendirmesini yaptı.

Personelden doğum günü pastası
Belen Belediye Başkanı Gül´ün doğum gününü belediyede personeliyle birlikte kutladı. Belediyenin konferans salonuna nikah töreni için giden Gül´e personeli tarafından sürpriz yapıldı. Gül, 'Hepinize sonsuz teşekkürler. Beni çok duygulandırdınız. Allah hepinizin gönlüne göre versin. Doğum günü pastasındaki mumları üflediğimde, dileğimi sizlere söyledim; Belen´e en fazla, en güzel ve en iyi hizmetlerin gerçekleştiği bir dönem. İnşallah hep birlikte yaşarız' dedi ve doğum günü pastasını kesti.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —