Belen´in 6 mahallesini gezdi

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen´in Soğukoluk, Halilbey, Atik, Kıcı, Şenbük ve Ötençay mahallelerinde muhtarlar ve yöre sakinleriyle bir araya gelip, bölgeye yapılabilecek hizmetler üzerine değerlendirmede bulundu.

GÜNCEL 25.08.2020 10:30:36 0
Belen´in 6 mahallesini gezdi

İskenderun/SES

 Hatay Milletvekili Özel´in mahalle ziyaretine, belediye başkanvekili Şit Mülayim, AKP Beler İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Önder de eşlik etti.
Belen´in 6 mahallesinde iki gün süreyle ziyaretlerde bulunan milletvekili Özel, “Samimiyet ve muhabbet ile ziyaretlerimize devam ediyoruz. Mahallelerde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek, gönül köprümüzü daha güçlü hale getiriyoruz. Cumhur İttifakı milletvekilleri olarak Belen´e güzel hizmetleri getirme çabasındayız. Belen Devlet Hastanesi, Millet Bahçesi, noter, emniyet müdürlüğünün kurulması ilçeye kazandırdığımız hizmetlerden birkaçı. Merkez mahallelerde asfaltın başladığını görüyoruz. Allah´ın izniyle Belen hak ettiği hizmetleri almaya her zaman devam edecek. Belediye Başkanı İbrahim Gül´ün çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Belen´e yakışır bir şekilde hizmetlerine ara vermeden çalışıyor. Genç dinamik ve çözüm odaklı bir kardeşim. Mahallelerde vatandaşların birkaç isteği oldu. Belediye ve bizlerin çabalarıyla bu istekleri de yerine getirip, vatandaşlara yardımcı olacağız. Belen bizim her zaman başımızın tacı' dedi.

Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

  • BIST 100

    9538,67%-1,34
  • DOLAR

    38,84% 0,09
  • EURO

    43,77% 0,14
  • GRAM ALTIN

    4097,28% 1,69
  • Ç. ALTIN

    6626,03% 0,37