Belen´in 6 mahallesini gezdi

Hatay Milletvekili Abdulkadir Özel, Belen´in Soğukoluk, Halilbey, Atik, Kıcı, Şenbük ve Ötençay mahallelerinde muhtarlar ve yöre sakinleriyle bir araya gelip, bölgeye yapılabilecek hizmetler üzerine değerlendirmede bulundu.

GÜNCEL 25.08.2020 10:30:36 0
Belen´in 6 mahallesini gezdi

İskenderun/SES

 Hatay Milletvekili Özel´in mahalle ziyaretine, belediye başkanvekili Şit Mülayim, AKP Beler İlçe Başkanı Enis Göçmen, Belediye Başkan Yardımcısı Abdullah Önder de eşlik etti.
Belen´in 6 mahallesinde iki gün süreyle ziyaretlerde bulunan milletvekili Özel, “Samimiyet ve muhabbet ile ziyaretlerimize devam ediyoruz. Mahallelerde ikamet eden vatandaşlarla bir araya gelerek, gönül köprümüzü daha güçlü hale getiriyoruz. Cumhur İttifakı milletvekilleri olarak Belen´e güzel hizmetleri getirme çabasındayız. Belen Devlet Hastanesi, Millet Bahçesi, noter, emniyet müdürlüğünün kurulması ilçeye kazandırdığımız hizmetlerden birkaçı. Merkez mahallelerde asfaltın başladığını görüyoruz. Allah´ın izniyle Belen hak ettiği hizmetleri almaya her zaman devam edecek. Belediye Başkanı İbrahim Gül´ün çalışmalarını da yakından takip ediyorum. Belen´e yakışır bir şekilde hizmetlerine ara vermeden çalışıyor. Genç dinamik ve çözüm odaklı bir kardeşim. Mahallelerde vatandaşların birkaç isteği oldu. Belediye ve bizlerin çabalarıyla bu istekleri de yerine getirip, vatandaşlara yardımcı olacağız. Belen bizim her zaman başımızın tacı' dedi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,16% -0,11
  • EURO

    34,95% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2523,95% 0,94
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00