Tarih: 14.06.2017 10:26

Biçer, 4-1 yendi

Facebook Twitter Linked-in

 

Körfez B Grubunda Play-Off´a çıkmaya geçen hafta garantileyen grup lideri Biçer Beton, TCDD İskenderun takımını 4-1 mağlup etti. Hatay bölgesi hakemlerinden Mehmet Sait Güden, Uğur Aktaş ile Demircan Siler´in yönettiği karşılaşmada Biçer Beton´un gollerini İbrahim Gündüz (2), Murat Çetin ile Naci Öksüz attı. TCDD İskenderun takımını tek golü ise Volkan Alkan´dan geldi. Bir penaltı da kaçıran Biçer Beton takımı, puanını 12´ye yükseltti.

Şarkkonak: 7-Arsuz Belediye: 1
Körfez A Grubunda oynanan karşılaşmada ise Şarkkonak Spor, Arsuz Belediye Spor´u 7-1 mağlup edtti ve puanını 7´ye çıkarıp, grupta üçüncü sıraya yükseldi. Hatay bölgesi hakemlerinden Erkan Türemiş, Oğulcan Yabanabat ile Emircan Siler´in yönettiği maçta, Şarkkonak Spor´a 3 puan getiren golleri Metin Canımoğlu (3), Emir Köklü (3) ile Umut Yürüyen atarken, Arsuz Belediye Spor´un tek golünü Gökhan Zeytun kaydetti.
Antakya grubunda da iki maç oynandı. Hatay Büyükşehir Belediyesi Esentepe Futbol Sahası´nda Milli Eğitim Spor, ile Oktay Çağlar takımlını 3-1´lik skorla yendi.
Nazım Koka Sahası´nda oynanan karşılaşmada ise Hatay İdmanyurdu, Karsulular Derneği takımını 3-0 yendi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —