Bilgiç ve Çalışkan´dan parti ve sendika ziyareti

Bilgiç ve Çalışkan´dan parti ve sendika ziyareti

Saadet Partisi (SP) Genel İdare Kurulu (GİK) Üyesi Muammer Bilgiç ve Dr. Necmettin Çalışkan Hatay´da bir dizi ziyaretlerde bulundu. Bilgiç ve Çalışkan ziyaretlerde güncel gelişmeleri değerlendirdi, adil düzen vrgusu yaptı.

 

SP Hatay İl Başkanı Mustafa Eğe, Başkan Yardımcısı F. Serdar Özal ve Teşkilat Başkanı Mehmet Harputluoğlu´nun da eşlik ettiği ziyarette Bilgiç ve Çalışkan, AKP Hatay İl Başkanlığı, CHP Hatay İl Başkanlığı, Hatay Gazeteciler Cemiyeti, EHDAV, Memur-Sen, Eğitim-Bir-Sen, Eğitim İş ve Sağlık Emekçileri Sendikası´nı ziyaret etti.
Ziyaretlerin ardından Antakya´dan yayın yapan bir radyo kanalındaki programa konuk olan Muammer Bilgiç, “Meselemiz ne eski partilerin varlığı ne yeni partilerin kurulması; meselemiz hepimizi sömüren, hepimizi köleleştiren küresel sistemdir” dedi.
Kölelik vaat eden sistem karşısında hangi partiden olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun her insanın kalbine dokunmak ve bu sömürüye karşı uyanık olmaya çağırma gayretinde olduklarını kaydeden Bilgiç, 'Ne iktidar partisine oy verenlerin tamamı bu küresel sömürü sistemini onaylıyorlar ne de muhalefet partilerine oy verenlerin tamamı bu sistemin farkındalar. Tüm gayretimiz, hepimize kölelik vaat eden küresel sistem karşısında, hangi partiden olursa olsun, hangi düşünceden olursa olsun her insanın kalbine dokunmak ve bu sömürüye karşı uyanık olmaya çağırmaktır. İnsanlara kızmadan, insanlara bağırıp çağırmadan, meseleleri şahsileştirmeden, en güzel şekilde ne istediğimizi anlatacağız. Toprağı ekip biçme, demiri dövüp şekillendirme, pazara gidip ürünümüzü satma hakkımızın elimizden alınmasının kölelik getireceğini görüyoruz. Biz sermayenin belirli ellerde toplanmasına karşıyız. Biz adil bir düzen istiyoruz. Biz kula kulluk doğuran sistemi reddediyoruz” diye konuştu.



HTO'dan 56 hekime plaket

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

İmzalar 'doğrudan temine'

HBB, 55 köy konutunu bakanlığa devredecek

AKAD uluslararası toplumu göreve çağırdı

Asfalt ihalesine itiraz

Cilvegözü'ne TIR parkı

Öykü yazarı Özyıldız: Hikaye, küçük insanların yaşamındadır

İskenderun’da 1 günlük ücretsiz otobüs

Yeni spor tesisleri için inceleme

CHP, insani koridor istedi

Hemşire Sevcan’ın tabutunu kadınlar taşıdı

Suriye patriklerinden ortak açıklama

İskenderun Emek Demokrasi Platformu'undan Suriye açıklaması

Milletvekili Çalışkan: Türkiye rol üstlenmeli

Bakan Göktaş Hatay'daydı

İHD İskenderun: Kadınlar, her türlü ihlaline karşı mücadele ediyor

Kadınlar barış için yürüdü

Yükleniyor

  • BIST 100

    9203,37%1,11
  • DOLAR

    39,73% 0,15
  • EURO

    45,77% -0,02
  • GRAM ALTIN

    4283,12% -0,32
  • Ç. ALTIN

    6935,52% 0,00