Tarih: 04.12.2019 11:03

Bir kentin iki takımının mücadelesi

Facebook Twitter Linked-in

Orhan Yıldız/İskenderun

Hatay´da amatör lig maçları farklı kent ve sahalarda sürüyor.
Hatay Süper Amatör Liginde mücadele eden Samandağ Gençlerbirliği Spor, aynı kentin takımı Samandağ Spor´u 2-0´lık skorla yendi. Bu sonuçla, Samandağ Gençlerbirliği Spor, Samandağ´ın derby mazında attığı iki golle sahadan üç puanla ayrılan takım oldu. Karşılaşmada Samandağ Gençlerbirliği Spor´un gollerini Sezer ile Yusuf attı. Bu sonuçla Samandağ Gençlerbirliği Spor, ligdeki puanını 24´e çıkarırken, Samandağ Spor ise 21 puanda kaldı.

Meydan, deplasmanda yendi: 3-0
Hatay 1. Amatör Ligi B Grubunda mücadele eden İskenderun Meydan Gençlik, Turunçlu Gençlik Spor´u 3-0 mağlup etti. Defne Atatürk Stadında oynanan karşılaşmada Meydan Gençlik Spor´un gollerini Burhan Şimşek, Hakan Kaya, Aydın Işık kaydetti. Bu sonuçla İskenderun Meydan Gençlik Spor ligdeki puanını 19´a çıkarırken, kulüp yönetimi de takıma galibiyet yemeği verdi.

U 19´da lider 5 Temmuz
Hatay Amatör Gençler Ligi U 19 kategorisi B Grubunda mücadele eden 5 Temmuz İskenderun Spor, deplasmanda Kırıkhan Spor´u 2-1 mağlup etti. Kırıkhan Stadında oynanan karşılaşmada 5 Temmuz İskenderun Spor´un gollerini Doğukan Tekerek ve Kadir Kurt atarken, Kırıkhan Spor´un golünü de Yunus kaydetti. Bu sonuçla, 5 Temmuz İskenderun Spor, ligdeki puanını 27´ye yükseltti ve grup lideri oldu. 22 puanı bulunan Karaağaç Spor haftayı bay takım olarak maç oynamadan geçirirken, ligde 25 puanı bulunan Kayra Spor´un ise 1 maç eksiği bulunuyor.
Ligde oynanan diğer karşılaşmalarında ise şu sonuçlar alındı:
Payas Spor: 0-İskenderun Kayra Spor: 1
Bekbele Gençlik Spor: -Nardüzü Gençlik: 0
Erzin Spor: 2-Kırıkhangücü Spor: 1.
Bu sonuçlarla birlikte, İskenderun Kayra Spor 25 puan ile ikinci sırada bulunuyor.

U 16 kategorisinde Karaağaç 6-1 yendi
Hatay Amatör Gençler Ligi U 16 kategorisi C Grubunda mücadele eden takımlar arasında yer alan Karaağaç Spor, Arsuz İlk Adım Spor´u 6-1´lik skorla mağlup etti. Arsuz Belediyesi Karaağaç Spor Tesislerinde oynanan karşılaşmada Karaağaç Spor´un gollerini Barış Zorlu (3), Enes Sağlam, Mithat Kurt ile Efe Kamber atarken, İlk Adım Spor´un golünü de Güven Yürekten kaydetti.
Hatay Amatör Gençler Ligi U 16 kategorisi C Grubunda İskenderun Kayra Spor, aynı kentin takımı İskenderun Efsane Spor´u 5-0 mağlup etti. İskenderun belediyesi Sarıseki Spor Kompleksinde oynanan karşılaşmada Kayra Spor´un gollerini Samet Horoz (3), Hamza Can ile Furkan Kaya attı. Bu sonuçla ligdeki puanını 34´e yükselten Kayra Spor, grup lideri oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —