Böke´nin Kırıkhan-Hassa ziyareti

CHP Genel Sekreteri ve İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, Hatay´da ziyaret ve incelemelerini sürdürüyor.

GÜNCEL 11.08.2021 19:09:45 0
Böke´nin Kırıkhan-Hassa ziyareti

Antakya/SES

CHP ´den yapılan açıklamaya göre, Selin Sayek Böke, bugün (12 Eylül Perşembe) partisinin Kırıkhan ilçe binasında partililerle buluşup, basın açıklaması yapacak. Ardından Kırıkhan Muhtarlar Derneği, Kırıkhan Mahalle Muhtarları Derneği ile çarşı esnafı ziyaret edecek.
CHP Genel Sekreteri ve Parti Meclisi Üyesi Böke, daha sonra Hassa´da 15 Kasım Gürhan Ergüneş Parkında partilileri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşu temsilcileri ile toplantı yapacak ve ardından esnaf ziyaretinde bulunacak.
Böke, Hatay´ ziyaretinde, partisinin il başkanlığında basın açıklaması yapmış, daha sonra Hatay Büyükşehir Başkanlığını ziyaret etmiş ve ardından Köprübaşı ve Saray Caddesinde esnaf gezisi yapmıştı. Antakya´da Ticaret Borsasının katılımıyla Ziraat Odasında toplantı yapan Böke, Hatay Esnaf ve Odaları Birliği), Defne ve Samandağ esnafı ile Defne Belediye Başkanlığı ve Samandağ Belediye Başkanlığını da ziyaret etmişti.

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10980,98%0,47
  • DOLAR

    40,89% 0,04
  • EURO

    47,78% 0,17
  • GRAM ALTIN

    4392,60% 0,28
  • Ç. ALTIN

    7051,98% 0,00