Boksörlerin 32. yıl ziyareti

Boksörlerin 32. yıl ziyareti

İskenderun Belediye Spor Külübü Boks Takımı sporcu ve antrenörleri ile Boks Federasyonu Hatay İl eski Temsilcisi Nuri Erdener, gazetemizin 31. yayın yılını tamamlayıp, 32. yılından gün almaya başlamasını yaptığı ziyaretle kutladı ve

Akın Bodur/İskenderun

 SES´in 32. yılını kutlayanlar arasında TGC, kentte bulunan siyasi parti ve sivil toplum örgütleri ile meslek kuruluşlarının yöneticileri de bulundu.
Gazetemiz SES´i önceki gün ziyaret eden İskenderun Belediye Spor Külübü Boks Takımı sporcuları Meloni Baş, Kerim Eroğlu, Salim Öztürk, Abdullah Demir, Boran Onaylı, Mert Eroğlu ve Furkan Eke ile antrenörleri Ahmet Erdener ve Hasan Erdener ile Boks Federasyonu Hatay İl eski Temsilcisi Nuri Erdener, sporcuların yaptığı çalışma ve katıldığı yarışmalarda aldığı dereceler hakkında bilgi verdi.
Onaylı´nın uluslararası yarışmada birincilik; Demir´in iller arası boks turnuvasında birincilik, Öztürk´ün Türkiye üçüncülüğü ve iller arası turnuvada birincilik; Eke, Eroğlu, ve Baş´ın ise Hatay birinciliği ve iller arası turnuvada birincilik elde ettiğini ifade eden Boks Federasyonunun Hatay´da uzun süre il temsilciliği görevinde bulunan Erdener, boks sporunun uzun süre İskenderun yöresinde etkili olduğunu ancak belli bir dönemde olanakların olmamasıyla ilginin azaldığını, federasyon olarak bu sporu yeniden hareketlendirmeyi amaçladıklarını belirtti. Gazetemizin yazı işleri müdürü Sadet Berkyürek´le görüşen ve çalışanlarla sohbet eden Erdener, İskenderun´daki boks takımının en büyük eksikliğinin kentte ring olmaması olduğunu belirtti ve bu eksikliğin giderilmesi için çalışma ve görüşme yaptıklarını söyledi.
SES Gazetesinin yayın hayatında 31 yılı geride bırakıp, 32. yılından gün almasını. da kutlayan Boks Federasyonu Hatay İl Temsilcisi Erdener, yerel basının önemli olduğunu ve gazetemizin de bu anlayışla yayın yaptığını belirtti.

Boks takımının kurumlara ziyareti
İskenderun Belediye Spor Külübü Boks Takımı, İskenderun´da kaymakamlık, belediye başkanlığı, belediye başkan yardımcıları ve emniyet müdürünü de ziyaret edip, çalışmaları hakkında bilgi verdi.



"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

CHP, 'ön seçime' devam ediyor

Grev 273. gününde

Hatay, kurak iller arasında

Üniversite alanına, 'sanayi alanı' kararı

İskenderun Engelliler, Avrupa Kupası'nda oynayacak

AÇKD: Dikmece’nin yüzde 80’ine el konuldu

Atık bertarafına 50 milyon hibe çabası

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

Muammer Aksoy Caddesi 3 şeritli oldu

Suriye'deki katliam Cevevi'ne protesto edildi

Kurum, 'fahri hemşehrilik beratını' aldı

HTO'dan 56 hekime plaket

Hekimler 14 Mart'ta buluştu

"Tozlu havada maske kullanın"

Prof. Yılmaz'dan gastroenteroloji bilgilendirmesi

Yükleniyor

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20