Boş bina yıkıldı

Yenişehir Mahallesinde Mitatpaşa Caddesi üzerinde terkedilen boş bir binanın daha yıkımı, İskenderun Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yapıldı.

5.05.2017 13:20:40 0
Boş bina yıkıldı

 Belediye Başkanı Seyfi Dingil, sahipleri tarafından terk edilen binaların tehlike oluşturması ve görüntü kirliliği yanında ´art niyetli´ kişilerin de barınağı haline geldiğini belirtti.

Binanın yakımı sonrası konuşan Başkan Dingil, kentte tehlike oluşturan ve görüntü kirliliği oluşturan terkedilmiş binaların madde ve alkol bağımlılarının yuvası haline gelmesinden de şikayetçi olduklarını söyledi. Dingil, 'Halkımızın daha huzurlu ve güvenli bir İskenderun´da yaşaması için çaba gösteriyoruz. Bu tür yapıların yıkımlarına devam edeceğiz” dedi.
Toplum sağlığını ve güvenliğini her zaman ön planda tuttuklarını belirten Başkan Dingil, 'İlçemiz sınırları içerisinde, çevre ve görüntü kirliliği oluşturan sosyal tehlike arz eden bu yapıları temizliyoruz. Bu tür binalar madde bağımlılarının yuvası haline gelmesi nedeniyle, vatandaşlarımızın da huzurunu kaçırmaktadır. Mahallelerinde terk edilmiş, metruk bina bulunan vatandaşlarımızın veya mesken sahiplerinin belediyemize müracaat etmelerini istiyoruz. Şikâyetler, hemen değerlendirilmeye alınarak gerekli çalışmalar yapılacaktır” diye konuştu.

Anahtar Kelimeler: bina yıkıldı

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    11108,11%1,33
  • DOLAR

    40,92% 0,07
  • EURO

    47,77% 0,25
  • GRAM ALTIN

    4390,97% 0,12
  • Ç. ALTIN

    7062,33% 0,14