Bozdoğan´dan kampanyaya destek

ADD, şeker fabrikalarının özelleştirilme projesine karşı imza standı

GÜNCEL 26.03.2018 10:26:58 0
Bozdoğan´dan kampanyaya destek

Yerel seçimlerde CHP´den İskenderun Belediye Başkan aday adayı olacağını açıklayan A. Bülent Bozdoğan, kentte ziyaretlerini sürdürüyor. Atatürkçü Düşünce Derneği (ADDD) İskenderun Şubesinin başlattığı şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı açtığı imza standını ziyaret etti ve imzasıyla kampanyaya destek verdi.
Şeker Fabrikalarının Cumhuriyetin Kalesi olduğunu ifade eden Bozdoğan, imza kampanyasını desteklediğini belirterek, ülkede tarım ve sanayinin kalkınmasına yönelik yapılan hamlelerin ekonomik kalkınmaya dönüştüğünü söyledi. Bozdoğan, “İmza kampanyasına destek vermek amacıyla arkadaşlarımızı ziyarete geldik. Cumhuriyetimizin ekonomik kazanımlarının korunması gerektiğini bir kez daha ifade ediyorum. Cumhuriyetin kuruluşu ile birlikte ülkenin gelişimine katkı sunmuş, çiftçinin ticaretini ve üretimini desteklemekte. Şeker pancarı üreten çiftçimizin gelişimine, kurumun gelişimini, halkın şeker ihtiyacını karşılamıştır. Şeker üretiminde üretimden geriye kalan atıkların küspe olarak değerlendirilmesi hayvan yemi olarak tarım sanayini de destekliyor. Bu gün geldiğimiz nokta ise, şeker fabrikalarının özelleştirilmesine yönelik. Özelleştirme ülke ekonomisinin belini kırar. Şeker fabrikalarının özelleştirilmemesi gerekir' dedi.
ADD şube başkanı Fahrettin Turhaner de, Atatürkçü Düşünce Derneği olarak şeker fabrikalarının özelleştirilmesine karşı açtıkları imza standının, vatandaşlardan destek gördüğünü belirtti. Turhaner, “Şeker fabrikaları halkındır satılamaz. Sağlıklı nesiller, kalkınmış ve ekonomisi güçlü bir Türkiye için şeker fabrikalarının satılmasına her duyarlı vatandaşın sahip çıkması gerekir' diye konuştu.

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16696,42%-1,65
  • DOLAR

    43,85% 0,04
  • EURO

    51,82% 0,31
  • GRAM ALTIN

    7342,32% 0,87
  • Ç. ALTIN

    11845,61% 0,03