Bu parkta sağlık hizmetleri ücretsiz

İskenderun Belediye Başkanı Seyfi Dingil, eski Bit Pazarı alanında yer alan 4 Nolu Sosyal Tesisi´ndeki Sağlıklı Yaşam Parkı´nı ziyaret ederek görevli hekimlerden çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Dingil, Sağlıklı Yaşam Parkı´nda bir?

5.08.2017 07:43:10 0
Bu parkta sağlık hizmetleri ücretsiz

 

Belediye Başkanı Seyfi Dingil, İskenderun Belediyesi 4 Nolu sosyal tesisleri içerisinde yer alan Sağlıklı yaşam parkını ziyaret ederek etti, İskenderun Kanser Tarama ve Eğitim Merkezi´nde çalışan hekimlerle sohbet etti.
Başkan Dingil, “Gururla söyleyebiliriz ki; belki de ülkemizde bir ilk olan, Obezite ve beslenme polikliniğinden, sigara bıraktırmaya ve KETEM (Kanser Erken Teşhis ve Tarama Merkezi) hizmetlerine kadar birçok hizmeti ücretsiz olarak İskenderun Toplum Sağlığı merkezi sunmakta” dedi.

Ortak çabayla yaşam buldu
Sağlıklı Yaşam Parkı´nın İskenderun Belediyesi ve Hatay Halk Sağlığı Müdürlüğü´nün ortak çabasıyla oluşturulduğunu da hatırlatan Başkan Dingil, “Sağlıklı Yaşam Parkı, tüm halkımıza açık bir şekilde hizmet veriyor. İsteyen vatandaşlarımız sağlıklı yaşam parkına gelerek burada verilen sağlık hizmetlerinden ücretsiz bir şekilde faydalanabiliyor” diye konuştu.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20