“Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor”

“Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor”

Spor Toto Bölgesel Amatör Ligi´ne (BAL) yükselen İskenderun Belediyespor oyuncu ve yöneticilerini kutlayan İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) YK Başkanı Levent H. Yılmaz, “Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor.

Orhan Yıldız/İskenderun

El birliği ile şehrimizin tanıtımı için bu takımın daha iyi yerlere gelmesi lazım” dedi.

İskenderun Belediyespor´un Kulüp Başkanı Levent Duman, Belediye Spor Koordinatörü Levent Erköse, Teknik Direktör Mehmet Kurt, yardımcısı Zeyni Özdemir, ile şampiyon takımın futbolcuları İskenderun Ticaret ve Sanayi Odası yönetimini ziyaret etti. “Bu takım daha iyi yerleri hak ediyor” diyen Yılmaz, futbolun ekonomik güce dalayı bir spor olduğuna dikkat çekti.

“İş dünyasını biraraya getirebiliriz”
Yılmaz, takımın profesyonel lige çıkması gerektiğini de ifade ederek, ticaret erbabı ve işadamlarının bu amaçla biraraya getirilmesine öncülük yapabileceklerini söyledi. Yılmaz, şunları kaydetti: “Takıma sahip çıkılması noktasında Ticaret erbaplarını bu şehre gönül veren iş adamlarını bir araya getirilmesinde öncülük yapabiliriz. Bu konuda zaten girişimlerimiz de var. İskenderun Belediye sporu bir an önce profesyonel lige çıkarmamız lazım.”
Ziyarette oyunculara ve takım yönecilerine birlikte hareket etme önerisinde de bulunan Yılmaz, “Benim sizlerden ricam takımın değerini düşürmeyin, birlikte takım ruhu ile hareket edin, birlikteliğinizi devam ettirmeniz durumunda eminim başarı da beraberinde gelecektir”diye konuştu.

Duman: Birlikte hareket edilmeli
İskenderun Belediyespor´un Kulüp Başkanı Levent Duman da ziyarette, verilen desteklere teşekkür ederek, takıma sahip çıkılması konusunda birlikte hareket edilmesi gerektiğini vurguladı.



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9412,83%-0,68
  • DOLAR

    38,01% 0,24
  • EURO

    41,96% 0,93
  • GRAM ALTIN

    3716,45% 2,20
  • Ç. ALTIN

    6100,24% 0,78