Burak, Atakaş Hatayspor´da

Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, Sakaryasporlu defans oyuncusu Burak Öksüz ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. Kulübün yeni transferlerinden Saba Lobjanidze de sağlık kontrolünden geçti.

SPOR 19.06.2021 17:50:59
Burak, Atakaş Hatayspor´da

İskenderun/SES

A. Hatayspor´dan yapılan fotoğraflı açıklamada, 'Kulübümüz geçtiğimiz sezon Sakaryaspor forması giyen defans oyuncusu Burak Öksüz ile 3+1 yıllık sözleşme imzaladı. İmza törenine onursal başkanımız Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş katıldı. Burak Öksüz´e ve Atakaş Hatayspor´a hayırlı olsun' ifadesine yer verildi.

Saba, sağlık kontrolünden geçti

Atakaş Hatayspor´un yeni transferlerinden Saba Lobjanidze de, sponsor hastane; Acıbadem Fulya Hastanesinde sağlık kontrolünden geçti. Detaylı kan tetkikleri yapılan oyuncu saba, ortopedi, iç hastalıkları, göz, kulak, burun, boğaz, genel cerrahi ve kardiyoloji bölümlerinde muayene edildi. Sağlık kontrolleri akciğer, kardiyak testleri ve radyolojik kontrollerin yapılmasıyla tamamlandı.
Öte yandan Atakaş Hatayspor onursal başkanı ve Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Savaş, kulübün 3 yıllık sözleşme imzaladığı ve Kanada Milli Takım kampında bulunan sol bek oyuncusu Samuel Ayomide Adekugbe ile zoom görüşmesi gerçekleştirdi. Samuel Ayomide Adekugbe, daha önce Valerenga takımının forması giymişti.

Anahtar Kelimeler: Burak Atakaş Hatayspor

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15740,74%-0,83
  • DOLAR

    44,46% 0,28
  • EURO

    51,29% 0,07
  • GRAM ALTIN

    6336,96% 1,46
  • Ç. ALTIN

    10535,37% -0,74