Büyükşehirden Samandağ ziyareti

Samandağ Belediye Başkanı Eryılmaz´ı ziyaretinde alt ve üst yapı sorunları da görüşüldü

HATAY 11.02.2021 16:11:58 0
Büyükşehirden Samandağ ziyareti

Hatay Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Metin Açık, HATSU Genel Müdürü Muhammed İkbal Polat ve Fen İşleri Daire Başkanı Hasan Ziya Hamidioğulları Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz´ı ziyaret etti.

Samandağ´ın alt ve üst yapı sorunlarının görüşüldüğü ziyarette ilçede bulunan sorunlar masaya yatırıldı. Görüşme sonrasında ilçenin muhtelif noktalarında incelemelerde bulunuldu.

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Samandağ Belediye Başkanı Av. Refik Eryılmaz: ”Hatay Büyükşehir Belediyesi HATSU Genel Müdürü ve Fen işleri Daire Başkanımızla birlikte, içme suyu şebekesi çalışmaları nedeniyle eşilen yolları ve Türkiye´nin ilk olma özelliğini taşıyan “Gastronomi Köyü” projesinin saha çalışmalarını inceledik. En kısa sürede gerekli tüm alt yapı çalışmalarının başlatılması ve eşilen yollarımızın asfaltlanması talebimizi ilettik. Desteklerinden dolayı kendilerine teşekkür ediyorum” dedi.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20