Çalışkan: 14 Mayıs başlangıç olacak

Saadet Partisinden Millet ittifakı ile CHP listesinin Hatay 4. sıra milletvekili adayı Necmettin Çalışkan, “Bu seçimler ülkemizin ve milletimizin geleceği için yeni bir döneme giriyoruz” dedi.

SİYASET 14.04.2023 17:59:00 0
Çalışkan: 14 Mayıs başlangıç olacak

Millet İttifakı Hatay Milletvekili Adayları Necmettin Çalışkan Nermin Yıldırım Kara, Servet Mullaoğlu ve Bekir Atahan İskenderun'da iftar programında yurttaşlar ve gazetecilerle biraraya geldi.

İftar programı öncesinde Payas, Dörtyol ve İskenderun'da Saadet Partisi ilçe yöneticilerin de eşlik ettiği ziyaretlerde Neckettin Çalışkan vatandaşın taleplerini dinledi. Bir dizi esnaf ve teşkilat buluşması da gerçekleştiren Çalışkan, 14 Mayıs seçimlerinin önemini vurgulayarak, "Bu seçimler ülkemizin ve milletimizin geleceği için yeni bir döneme giriyoruz. Milletimizi bütün dertlerinden kurtaracağız. 15 Mayıs Türkiye için yeni bir baharın başlangıcı olacak" ifadelerini kullandı.

Katıldığı iftar programında 6'lı masanın önemine işaret eden Çalışkan, şunları kaydetti: "Bugün Ramazan iftar sofrasındayız. Bugün yeryüzünde en büyük acıyı yaşayan topraklarda bulunan insanlar olarak büyük acı içindeyiz. 14 Mayıs seçimlerine kısa süre kaldı. Bu çerçevede Saadet Partimizinde içinde bulunduğu 6'lı Masa ile Millet İttifakı olarak bizde Cumhuriyet Halk Partisi listesinde seçimlere katılacağız. İnşallah bu kapsamda halkımızla buluşmaya devam edeceğiz. Hatay'ın sorunları Suriye Savaşının birinci hedefi olan il olarak ülkemizde hizmete muhtaç olarak seçimlere giriyoruz. Millet İttifakı olarak sorunların çözümünü birlikte tartıştığı masadır" İfadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler: Çalışkan: Mayıs başlangıç olacak

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

Akçalı Meydanı açıldı

  • BIST 100

    16948,77%-0,40
  • DOLAR

    43,85% 0,04
  • EURO

    51,70% -0,03
  • GRAM ALTIN

    7264,08% -1,56
  • Ç. ALTIN

    11848,32% -0,30