Cami, sağlık merkezi ve okul protokolü imzalandı

Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanına cami, İskenderun Kurtuluş mahallesine sağlık merkezi hayırseverler tarafından inşa edilecek. Suriyeli öğrenciler için Kumlu´ya 12 derslikli ortaokul ise İnsani Mükemmellik Derneği ve Vatan Derneği t

HATAY 30.09.2021 15:06:46 0
Cami, sağlık merkezi ve okul protokolü imzalandı

Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yapılması planlanan Cami´nin ve İskenderun ilçemiz Kurtuluş mahallesinde yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi´nin (ASM) yapım protokollerini imzaladı.

Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda Vali Doğan başkanlığında, hayırsever iş insanı Malik Akyürek tarafından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yaptırılacak olan Cami´nin ve hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu tarafından İskenderun ilçemiz Kurtuluş mahallesinde yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi´nin yapımı için imza töreni gerçekleştirildi.

Protokol imza törenine Vali Doğan´ın yanı sıra hayırsever iş insanları Malik Akyürek, Yaşar Niziplioğlu, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat katıldı.

Suriyeli öğrencilere dernekten ortaokul

Hatay Valisi Rahmi Doğan, İnsani Mükemmellik Derneği ve Vatan Derneği tarafından Kumlu´da yapılacak 12 derslikli ortaokul için de protokol imzaladı. Gerçekleşen imza töreninde Vali Doğan, “İlimizde yaşayan Suriyeli misafirlerimizle birlikte Suriye´nin Afrin ve İdlib bölgelerinde yaşayan Suriyelilerinde ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Suriye´de başlayan iç savaşın ilk günlerinden bu yana Türkiye olarak savaş mağduru Suriyelilere tüm imkanlarımızla destek veriyoruz fakat STK´ların yapmış olduğu bu tür çalışmalarda yükümüzü hafifletmekte. Dolayısıyla yapmış olduğunuz faaliyetler bizler için çok önemli, bu sebeple sizleri tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

Protokol imza törenine Vali Doğan´ın yanı sıra Vatan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammad Rami Alaswad, Kumlu Kaymakamı Erinç Demir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Çerko ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,16% -0,11
  • EURO

    34,95% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2523,95% 0,94
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00