Cami, sağlık merkezi ve okul protokolü imzalandı
Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanına cami, İskenderun Kurtuluş mahallesine sağlık merkezi hayırseverler tarafından inşa edilecek. Suriyeli öğrenciler için Kumlu´ya 12 derslikli ortaokul ise İnsani Mükemmellik Derneği ve Vatan Derneği t
Hatay Valisi Rahmi Doğan, Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yapılması planlanan Cami´nin ve İskenderun ilçemiz Kurtuluş mahallesinde yapılması planlanan Aile Sağlığı Merkezi´nin (ASM) yapım protokollerini imzaladı.
Valilik Abdurrahman Melek Toplantı Salonunda Vali Doğan başkanlığında, hayırsever iş insanı Malik Akyürek tarafından Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi alanında yaptırılacak olan Cami´nin ve hayırsever iş insanı Yaşar Niziplioğlu tarafından İskenderun ilçemiz Kurtuluş mahallesinde yaptırılacak olan Aile Sağlığı Merkezi´nin yapımı için imza töreni gerçekleştirildi.
Protokol imza törenine Vali Doğan´ın yanı sıra hayırsever iş insanları Malik Akyürek, Yaşar Niziplioğlu, Hatay İl Müftüsü Ömer Faruk Bilgili ve Hatay İl Sağlık Müdürü Dr. Mustafa Hambolat katıldı.
Suriyeli öğrencilere dernekten ortaokul
Hatay Valisi Rahmi Doğan, İnsani Mükemmellik Derneği ve Vatan Derneği tarafından Kumlu´da yapılacak 12 derslikli ortaokul için de protokol imzaladı. Gerçekleşen imza töreninde Vali Doğan, “İlimizde yaşayan Suriyeli misafirlerimizle birlikte Suriye´nin Afrin ve İdlib bölgelerinde yaşayan Suriyelilerinde ihtiyaçlarını karşılamaktayız. Suriye´de başlayan iç savaşın ilk günlerinden bu yana Türkiye olarak savaş mağduru Suriyelilere tüm imkanlarımızla destek veriyoruz fakat STK´ların yapmış olduğu bu tür çalışmalarda yükümüzü hafifletmekte. Dolayısıyla yapmış olduğunuz faaliyetler bizler için çok önemli, bu sebeple sizleri tebrik ediyor ve teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.
Protokol imza törenine Vali Doğan´ın yanı sıra Vatan Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Muhammad Rami Alaswad, Kumlu Kaymakamı Erinç Demir, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Mesut Çerko ve ilgili kurum temsilcileri katıldı.
Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi
İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı
İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı
İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor
İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü
Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”
Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor
Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki
Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi
Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı
Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın
Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu
Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi
Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti
HBB'den grevdeki işçilere destek
-
BIST 100
15807,88%-0,41
-
DOLAR
44,37% 0,19
-
EURO
51,18% -0,07
-
GRAM ALTIN
6417,41% 2,74
-
Ç. ALTIN
10535,37% -0,74




