Çevreyoluna dönel kavşak

Dünyanın üçüncü büyük organizasyonu olarak kabul edilen EXPO 2021 için hazırlıklarını hızlandıran Büyükşehir Belediyesi, Dönel Katlı Kavşağı çalışmalarının da devam ettiğini bildirdi.

HATAY 19.09.2020 09:19:12 0
Çevreyoluna dönel kavşak

Karayolları Genel Müdürlüğü´nün sorumluluk alanında olan ancak yapımını gerçekleştirmek üzere Büyükşehir Belediyesine protokolle devredilen Antakya Çevreyolu üzeri Primemall AVM ile Adliye Sarayı arasındaki alanda ´EXPO Antakya Alanı Dönel Katlı Kavşağı´nın çalışmalarını sürdürüyor. 

Hatay´ın ilk dönel kavşağında çalışmaların 7/24 sürdürüldüğünü belirten HBB yetkilileri, 6 adet yan yoldan oluşan 2 adet köprünün yapım aşamasında 104 adet toplamda 2360 metre fore kazık kullanılacağını kaydetti.
Köprü kenarına yapılacak olan duvarın 633 metre uzunluğunda olacağını da ifade eden ekipler, köprülerden her birinin 2 açıklıklı olup iki kenar ayak ve bir orta ayaktan oluştuğunu; kavşağın mevcut yoldan yüksekliğinin ise yaklaşık 6,60 metre olacağını aktardı.

Anahtar Kelimeler: Çevreyoluna dönel kavşak

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00