Tarih: 01.11.2017 10:39

Cezaevinde ekmek tesisi açıldı

Facebook Twitter Linked-in

Tesisin açılış törenine Hatay Valisi Erdal Ata, Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne, Vali Yardımcıları Orhan Mardinli, Mahmut Hersanlıoğlu, İl Emniyet Müdürü Kamil Karabörk, Hatay 2. Hudut Alay Komutanı Albay Ahmet Gürbüz, İl Jandarma Alay Komutanı Albay Uğur Ertekin, Ceza İnfaz Kurumları Savcısı Atalay Aygeç, Hatay T Tipi Kapalı/Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Mehmet Akgüç, Çocuk ve Gençlik Kapalı Ceza İnfaz Kurumu Müdürü İsmet Çelik, Kampüs Jandarma Bölük Komutanı Yüzbaşı Ali Soner Bozan da katıldı. Ekmek ve unlu mamüller üretim tesisinin günlük 9 bin adet ekmek üretim kapasitesine sahip olduğu, tesiste ekmeğin yanı sıra tatlı çeşitleri, poğaça ve simit üretimi de yapılarak satışa sunulacağı açıklandı. 

Fırında üretilen ekmeğin tadına bakan ve beğendiğini ifade eden vali Erdal Ata, diğer kurum amirlerine tesiste üretilen ekmekten kurumlarına almalarını önerdi.
Hatay Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Tekne de, son teknolojik makinaların kullanıldığı üretim tesisinde üretilen mamullerin tamamen doğal ve hijyen kurallarına riayet edildiğini belirtti. Hatay T Tipi Kapalı/Kampüs Açık Ceza İnfaz Kurumu Müdürü Akgüç ise kurumun yapısı ve işleyişi hakkında brifing verdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —