CHP Hatay birlikte yürüyecek

Cumhuriyet Halk Partisi Hatay il örgütü, 15 ilçe ile birlikte CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nun 18. güne giren yürüyüşüne katılmak üzere bugün yola çıkıyor.

3.07.2017 10:49:06 0
CHP Hatay birlikte yürüyecek

Sadet Berkyürek/İskenderun

CHP İl Başkanı Mehmet Güzelmansur, İl kadın ve gençlik kolları başkanlarıyla birlikte Hatay´daki 15 ilçenin ilçe başkanı ile kadın ve gençlik kolları başkanlarından oluşacak Hatay heyetinin 4 Temmuz Salı günü adalet yürüyüşüne katılarak destek vereceklerini belirtti.
Yürüyüşün ilk gününde de Ankara Güvenpark´tan Hatay il yönetimi olarak Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, bölge milletvekilleriyle destek verdiklerini kaydeden Mansuroğlu, ülke genelinde artan desteğe Hatay olarak da katılarak sonuna kadar sürdreceklerini kaydetti.

Anahtar Kelimeler: Hatay birlikte yürüyecek

HBB'den grevdeki işçilere destek

Akçalı Meydanı açıldı

Hukuka değil, toz bulutuna yenildi

Amaç, 1 yılını paylaşımla değerlendirdi

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

68 konuta 'boşaltın' tebligatı

Öğrenciler, öğretmenlerini istedi

Zirai don, üreticiyi etkiledi

"Taş ocağı istemiyoruz"

Katledilen kadınlar için sessiz oturdular

Meslekte 30 yılı doldurdular

Belen Erasmus ekibi Portekiz kursuna katıldı

Dik, Footvolley başkan yardımcı

“Deprem sonrası şiddet arttı”

Yayman, yeniden baş temsilci

  • BIST 100

    10870,60%0,43
  • DOLAR

    40,88% 0,08
  • EURO

    47,83% 0,09
  • GRAM ALTIN

    4397,53% 0,33
  • Ç. ALTIN

    7056,83% 0,00