Tarih: 05.09.2020 09:20

CHP meclis grubunun zabıta ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

İskenderun/SES

 CHP belediye meclis grubu, Hatay Büyükşehir Belediyesi 3. Bölge Zabıta Şube Müdürü Mehmet Utku Kaplan ve HBB Genel Sekreter Yardımcısı Taygun Cantürk´ü ziyaret ederek, Zabıta Haftasını kutladı. Zabıta Haftası, 1-7 Eylül tarihleri arasında kutlanıyor.
İskenderun Belediye Meclisi CHP grubu, İskenderun Belediyesi Zabıta Müdürü Bekir Aksoy ve zabıta görevlilerini de ziyaret etti.

Zabıta, belediyenin sokaktaki yüzü
Antakya Belediyesi Başkan Yardımcısı Engin Sözer, Zabıta Müdürü Mehmet Altınöz ve zabıta personeli, Zabıta Haftası kapsamında Antakya Belediye Başkanı İzzettin Yılmaz´ı ziyaret etti. Belediye başkanı Yılmaz, zabıta görevlilerinin haftasını ve teşkilatın 194. kuruluş yıldönümünü kutlayarak, başarı diledi. Şehrin huzuru için görev yapan zabıtanın Antakya´nın sokaktaki yüzü olduğunu belirten Yılmaz, 'Antakya´nın güzelliklerini hep birlikte çalışarak, korumak zorundayız. Sizler kentin düzeni, huzuru için özveriyle çalışıyorsunuz. Zabıtalar, belediyelerin halka yansıyan yüzü, belediyelerin halkla doğrudan temasıdır. İş yükünüz ağır ve çok önemli' dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —