Tarih: 11.04.2023 06:48

CHP adaylarından ‘birlik’ çağrısı

Facebook Twitter Linked-in

Depremin yarattığı kayıpların ardından birlik ve beraberliğe eskisinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirten Güzelmansur, 27. dönem milletvekili olarak yürüttüğü çalışmaları da hatırlatarak, bugün Hatay’ı ayağa kaldırma sorumluluğu taşıdıklarını aktardı.

Güzelmansur: Birlikte başaracağız

Hatay’da umudu büyüteceklerini, kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üreteceklerini vurgulayan Güzelmansur, şunları kaydetti: “TBMM'de 27. Dönem Milletvekili olarak Hatay'ın sorunlarını meclise taşıdım, bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptım. Bu zaman diliminde yangınlar gördük, ciğerlerimiz yandı. Pandemi döneminde yakınlarımızı kaybettik. Zor ve çetin günler geçirdik. Hemşehrilerimin elini hiç bırakmadım. Şimdi daha zor bir dönemden geçiyoruz, daha çetin bir süreç bizi bekliyor. Depremin yaralarını sarmak, Hatay'ı ayağa kaldırmak zorundayız. Şehrimizi karanlığa teslim etmeyeceğiz, anılarımızı ve hatıralarımızı yeniden canlandıracağız. Hatay'da umudu büyüteceğiz, kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üreteceğiz. İnsanca ve hakça bir yaşam için mücadele vereceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız.”

Mullaoğlu’ndan ‘CHP’de birleşme’ daveti

CHP’nin eski il başkanlarından Hatay 3. sıra Milletvekili adayı Servet Mullaoğlu da CHP çatısı altında birleşme ve Hatay’ı ayağa kaldırmak için güçbirliği çağrısında bulundu. Mullaoğlu, “Sadece depremin yarattığı yaraları değil, ülkemizi kötü yönetenlerin yarattığı yarattığı yaraları da sarmak için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında Millet İttifakını yönetime getirmek zorundayız” dedi. 
 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —