CHP adaylarından ‘birlik’ çağrısı

CHP adaylarından ‘birlik’ çağrısı

CHP’nin Hatay milletvekili aday listesinin yeniden ilk sırasında yer verilen Mehmet Güzelmansur ile listenin 3. sıra adayı Servet Mullaoğlu, seçmene birleşme çağrısında bulundu.

Depremin yarattığı kayıpların ardından birlik ve beraberliğe eskisinden daha fazla ihtiyaç olduğunu belirten Güzelmansur, 27. dönem milletvekili olarak yürüttüğü çalışmaları da hatırlatarak, bugün Hatay’ı ayağa kaldırma sorumluluğu taşıdıklarını aktardı.

Güzelmansur: Birlikte başaracağız

Hatay’da umudu büyüteceklerini, kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üreteceklerini vurgulayan Güzelmansur, şunları kaydetti: “TBMM'de 27. Dönem Milletvekili olarak Hatay'ın sorunlarını meclise taşıdım, bu sorunların çözümü noktasında çalışmalar yaptım. Bu zaman diliminde yangınlar gördük, ciğerlerimiz yandı. Pandemi döneminde yakınlarımızı kaybettik. Zor ve çetin günler geçirdik. Hemşehrilerimin elini hiç bırakmadım. Şimdi daha zor bir dönemden geçiyoruz, daha çetin bir süreç bizi bekliyor. Depremin yaralarını sarmak, Hatay'ı ayağa kaldırmak zorundayız. Şehrimizi karanlığa teslim etmeyeceğiz, anılarımızı ve hatıralarımızı yeniden canlandıracağız. Hatay'da umudu büyüteceğiz, kalıcı ve sürdürülebilir çözümler üreteceğiz. İnsanca ve hakça bir yaşam için mücadele vereceğiz. Bunu hep birlikte başaracağız.”

Mullaoğlu’ndan ‘CHP’de birleşme’ daveti

CHP’nin eski il başkanlarından Hatay 3. sıra Milletvekili adayı Servet Mullaoğlu da CHP çatısı altında birleşme ve Hatay’ı ayağa kaldırmak için güçbirliği çağrısında bulundu. Mullaoğlu, “Sadece depremin yarattığı yaraları değil, ülkemizi kötü yönetenlerin yarattığı yarattığı yaraları da sarmak için Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanlığında Millet İttifakını yönetime getirmek zorundayız” dedi. 
 



Seyfittinoğlu'na son görev

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Çalışkan: Hatay kutlama değil, çözüm bekliyor

“Dönmez desteği CHP grubundan alıyor”

Cemevine büyükşehir onarımı

Narenciyede 'zirai don' kaybı

71 ton limonda 'yasaklı ilaç' kalıntısı

Yarıkkaya 75 kilometre hızla esti

Kadından kadına 2. kez köprü kurdu

Birleşik Krallığa, UR-GE projesi ziyareti

300 milyon lira borçlanma yetkisi

ATSO isim değiştiriyor

Alevi örgütlerinden çağrı: Suriye’de insan hakları ihlal ediliyor!

Işıkhan'dan 'değerlendirme toplantısı'

8 günlük firmaya 20 milyon liralık iş

Kentte 'genel denetim'

Ramazan Şenliği incelemesi

İskenderun ADD'ye yeni yönetim

3 belediyeden Suriye ziyareti

AKP'den eş zamanlı '28 Şubat' açıklaması

Hatay Turizm Master Planı Çalıştayı

HBB'den Ramazan denetimi

Deprem kadın ve engellileri üretimden çekti

Yüksekokullarda müdürler değişti

Standart dışı üretim de sürüyor ceza da

Hatay'da tarımı 'don' vurdu

Milletvekili Çirkin: Kaç mükellef mücbir sebepten yararlandı?

Tescilli binaların restorasyon toplantısı

Gümrüklü antrepo işletmecilerinin ziyareti

CHP, iş insanlarıyla buluştu

Yükleniyor

  • BIST 100

    9338,58%0,68
  • DOLAR

    37,92% -0,16
  • EURO

    42,53% 2,23
  • GRAM ALTIN

    3848,85% 2,24
  • Ç. ALTIN

    6217,27% 0,90