Tarih: 20.11.2023 12:38

CHP Payas Emekliler Komisyonu kurdu

Facebook Twitter Linked-in

CHP Payas İlçe Başkanı Erdinç Keskin, emeklilerimizin yaşam kalitesini artırmak ve onların toplumdaki sesini güçlendirmek için Emekliler Komisyonu'nu oluşturduklarını belirtti.

Başkan Keskin, yaptığı yazılı açıklamada ”Emeklilerimiz toplumumuzun en kıymetli hazineleridir. Onların deneyimleri ve bilgeliği ile geleceğe yön vermek, emeklilerimize hak ettikleri saygıyı göstermek bizim için onurdur. CHP Payas Emekliler Komisyonu ile büyüklerimizin sesini daha yüksek duyuracak, onların hakları için etkin çalışmalar yürüteceğiz" dedi.

Tüm emeklileri ve toplumun ilgili kesimlerini bu önemli girişime destek olmaya ve komisyonun faaliyetlerine katılmaya çağıran CHP Payas İlçe Başkanı Keskin, yürütülecek çalışmalara ilişkin şu bilgileri paylaştı: “Bu yeni oluşumla emeklilerin sosyal, ekonomik ve sağlık haklarına yönelik politikalar geliştirilecek, onların toplumsal yaşama katılımlarını teşvik edecek programlar düzenlenecektir. Ayrıca, emeklilik dönemlerini daha aktif ve üretken geçirmeleri için çeşitli etkinlikler planlanmaktadır.”




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —