CHP´li başkanlar ´Afrin operasyonu´nu değerlendirdi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırıkhan İlçe Başkanı Hüseyin Hirfanoğlu, Hassa İlçe Başkanı Haydar Ergüneş ve Kumlu İlçe Başkanı Ali Çimer, Ankara ziyaretinde Hatay Milletvekillerini de ziyaret etti.

SİYASET 18.01.2018 16:58:43 0
CHP´li başkanlar ´Afrin operasyonu´nu değerlendirdi

 

Ankara´da Hatay Milletvekili Birol Ertem´in misafiri olan üç ilçe başkanı, Türkiye Büyük Millet Meclisi´ndeki ziyaretlerinde Hatay Milletvekilleri Serkan Topal, Hilmi Yarayıcı ve Mevlit Dudu´yu da ziyaret etti.
CHP´nun TBMM Gdup Toplantısana katılan ve partinin genel başkanı Kemal Kılıçdaroğlu´nu da milletvekili Ertem´le birlikte TBMM´deki makamında ziyaret eden ilçe başkanları, Kılıçdaroğlu´na Hatay´ınSuriye krizinden kaynaklanan sorunları, çiftçi, nakliyeci ve esnafın yaşadığı sorun ve ekonomik sıkıntılar ile olası bir Afrin operasyonunda yaşanacak sorunlar ve göç dalgasıyla ilgili değerlendirme yaptıı ve bilgi verdiği ifade edildi.

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10275,80%0,46
  • DOLAR

    39,84% 0,11
  • EURO

    46,95% 0,39
  • GRAM ALTIN

    4274,15% 0,36
  • Ç. ALTIN

    6794,97% -0,20