CHP´li gençler Abdullah Cömert´i anacak

Gezi Parkı protestolarında polisin sıktığı gaz kapsülünün başına isabet etmesiyle yaşamını yitiren 23 yaşındaki Abdullah Cömert, yarın (03 Haziran Cumartesi) günü ölüm yıl dönümünde anılacak.

2.06.2017 10:48:13 0
CHP´li gençler Abdullah Cömert´i anacak

Akın Bodur/İskenderun 

Anma, mezarı başında başlayacak
CHP Hatay İl Gençlik kolları Başkanı Ümit Kutlu, 'Geziyi anıyoruz' adlı etkinlikle gezi olaylarında yaşamını yitirenler ile Antakya´da hayatını kaybeten Abdullah Cömert´i anacaklarını söyledi.

F. Kurtuluş konser verecek
Cömert ve gezi olaylarında yaşamını yitirenlerin 03 Haziran Cumartesi günü (yarın) anılacağını belirten Kutlu, 'Abdullah Cömert´in mezarı başında saat 14.00´da başlayacak anma etkinliği, Harbiye Hidro Park´ta yapılacak etkinliklerle sürücek' dedi. Anma etkinliğinde sanatçı Fevzi Kurtuluş da konser verecek.

´Çapulcular yazıyor´ etkinliği
Anma etkinliklerin saat 22.00´a kadar devam edeceğini belirten CHP Hatay İl Gençlik kolları Başkanı Ümit Kutlu, ´Geziyi anıyoruz´ etkinliğinde sanatçı Fevzi Kurtuluş´un konser vereceğini, gençlerin yaptığı´gezi direniş resimler sergisi´nin açılılacağını, açık hava film gösterimi yapılacağını, Köy Okullarına Kütüphane Platformunun kitap toplama kampanyası başlatacağını, ´çapulcular yazıyor platformu´nun etkinliği ile yeryüzü iftar sofrasının kurulacağını da söyledi.

Ali İsmail Ödülleri de bugün veriliyor
Eskişehir´deki gezi protestolarında dövülmesi konucu kaldırıldığı hastanede yaşamını yitiren 19 yaşındaki Hataylı üniversite öğrencisi Ali İsmail Korkmaz adına ailesi tarafından kurulan Ali İsmail Korkmaz Vakfı ile Eskişehir Tabip Odası, TMMOB, DİSK ve KESK işbirliğiyle düzenlenen ´Ali İsmail Korkmaz 3. Yaşam Ödülleri´nin bugün törenle verecek. Bu yılki ödüller, bu yıl OHAL kapsamında KHK ile üniversiteden ihraç edilen Prof. Dr. Korkut Boratav ve barış bildirisine imza attıkları gerekçesiyle üniversiteden ihraç edilen barış akademisyenlerinin kurduğu Dayanışma Akademileri´ne verileceği açıklanmıştı. Ödüller bugün (02 Haziran Cuma) Eskişehir Zübeyde Hanım Kültür Merkezi´nde başlayacak törenle sahiplerine verilecek. Tören öncesi Ali İsmail´in düvüldüğü Sanayi Sokak´a karanfil bırakılıp, basın açıklaması da yapılacak. Kardeşi Ali İsmail´in anısına Eskişehirlilerin sahip çıktığını belirten abisi Gürkan Korkmaz, aile ve vakıf olarak törende olacaklarını söyledi.


"Arsuz, tarım ve turizm üzerine kurulu"

3 ilçede 180 parsele 'el koyma kararı'

DEMAK, kaybettiği yakınlarına ulaşmak istiyor

Araç değişim işlem süresi uzatıldı

Belediyenin borcu 498 milyon lira

"Hataylı fiziksel ve mental olarak bitme noktasında"

Gençler, İzmir Marşı'yla yürüdü

Moral ve motivasyonla oynadılar

Konteyner Futbol Turnuvası sona erdi

Hatay, Gaziantep'le "kardeş şehir" oluyor

İMAL mezunları, 'mezunlar derneği' kurdu

Renan Koen bugün Arsuz'da

Her yağışta aynı görünü!

Dayanışma ödülü; deprem bölgesine

"Rezerv alanda belirsizlik ortadan kaldırılmalı"

  • BIST 100

    10643,6%3,14
  • DOLAR

    32,16% -0,11
  • EURO

    34,95% 0,12
  • GRAM ALTIN

    2523,95% 0,94
  • Ç. ALTIN

    4002,98% 0,00