CHP´li Parlar´dan esnafa ziyaret

Parlar: Ülkeyi batıranlar sandıktan çıkamayacak

SİYASET 27.02.2022 16:01:37
CHP´li Parlar´dan esnafa ziyaret

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, parti örgütüyle esnaf ziyareti gerçekleştirdi.

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar, beraberinde CHP Antakya İlçe Başkanı Ümit Kutlu, CHP Antakya İlçe Kadın Kolları Başkanı Alev Gümüş, CHP Antakya İlçe Gençlik Kolları Başkanı Hasan Değirmenci, parti il ve ilçe yöneticilerimiz ile birlikte Antakya´da çarşı esnafı, seyyar satıcılar ve vatandaşlarla bir araya geldi.

Vatandaşın yaşadığı sorunlarını dinlediklerini ifade eden Başkan Parlar, partilerinin çözüm önerilerini anlattıklarını söyledi.

“Faturayı bu kez halk kesecek”

CHP Hatay İl Başkanı Hasan Ramiz Parlar yaptığı açıklamada şöyle dedi: “Ülkemiz zor günlerden geçiyor. Aslında bu zor günler yıllarca biriken yanlışların, umursamazlığın, kibrin toplamıdır diyebiliriz. AKP iktidarının 20 yıl boyunca izlediği yanlış iç ve dış politikalar neticesinde bugün halkımız karanlık bir tablo ile karşı karşıya. Mutfakta, çarşıda, pazarda yangın var. İnsanların alım gücü hiç olmadığı kadar düştü. Vatandaş ekmek alabilmek için sıraya girer hale geldi. Esnaf kredilerden, faizlerden, faturalardan yılmış vaziyette. Ve elbet bunun da bir bedeli olacak. Vurdumduymaz iktidar bu halka yaşattıklarının bedelini yapılacak ilk seçimde çok ağır ödeyecek. Faturayı bu kez vatandaş kesecek ve ülkeyi batıranlar sandıktan çıkamayacak.”

Anahtar Kelimeler: Parlar esnafa ziyaret

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    15853,61%-0,12
  • DOLAR

    44,45% 0,28
  • EURO

    51,26% 0,01
  • GRAM ALTIN

    6356,48% 1,77
  • Ç. ALTIN

    10614,40% 0,00