Tarih: 15.07.2021 11:35

Çift idmanla lige hazırlık

Facebook Twitter Linked-in

Akın Bodur/İskenderun

Buna göre Süper Lig takımı Atakaş Hatayspor, ilk maçını sahasında Kasımpaşa ile oynayacak, ikini maçını ise deplasmanda Galatasaray ile oynayacak.
Atakaş Hatayspor, lig hazırlığını Erzurum kampını sürdürüyor. takım- kampta birden çok idman yapıyor. Kampa milli takımlarda oynamak için giden ve ülkelerinden dönen Aaron Boupendza ve Ruben Ribeiro ile takımın yeni transferi Mehdi Boudjemaa da Erzurum kampına katıldı.
Hatayspor´dan Erzurum kampına ilişkin yapılan açıklamalarda şunlara yer verildi: 'Yeni sezon hazırlıklarımıza devam ediyoruz. Günü çift idmanla tamamladık. Yeni transferimiz Mehdi Boudjemaa takımla birlikte idmanlara başladı. Ülkelerinden dönen Aaron Boupendza ve Ruben Ribeiro Erzurum kampına katılarak takımdan ayrı çalışmalara başladı. Futbol Şube Sorumlumuz Ender Yardımcı Erzurum´a gelerek takımımızın yeni sezon hazırlıklarını izledi.'

Hatayspor kongresi cuma günü
Genel kurulunu yapmak üzere geçen hafta ilk toplantısını gerçekleştiren Hatayspor, çoğunluk sağlanamadı için kongresini cuma günü yapacak.Hatayspor´dan yapılan açıklamada, 'Atakaş Hatayspor olağan genel kurulu çoğunluk sağlanamadığı için 16.07.2021 saat 18.00´e ertelenmiştir. Olağan genel kurulu 16.07.2021 tarihinde, saat 18.00´de Hatay Büyükşehir Belediyesi HATMEK salonunda, çoğunluk aranmaksızın toplanacaktır' ifadesine yer verildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —