Çiftçiye 'pazarlama eğitimi'

Hatay Büyükşehir Belediyesi (HBB), kırsal kalkınma projesi kapsamında ildeki çiftçilere yönelik verdiği eğitimleri sürdürüyor.

GÜNCEL 13.10.2022 11:20:00 0
Çiftçiye

İskenderun/SES
Erzin ve Arsuz'daki çiftçilere, tarım ürünleri pazarlanmasında yeni yaklaşımlar üzerine eğitimi verildi.
Erzin Belediyesi Düğün Salonu ve Arsuz'un Karaağaç Mahallesindeki çok amaçlı salonda verilen eğitim, MKÜ Ziraat Fakültesi Tarım Ekonomisi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Oğuz Parlakay tarafından verildi. Doç. Dr. Parlakay, Türkiye’de tarım işletmelerinin pazarlama sorunları, e-ticaret ve satış aşaması konularında slayt eşliğinde sunum yaptı, eğitimde çiftçiler yaşadıkları sorunları anlattı; Üreticilerle fikir alışverişinde bulundu.
Erzin’de verilen eğitime katılan Erzin Belediye Başkanı Ökkeş Elmasoğlu, eğitimin çiftçiler adına çok önemli olduğunu ve bu sayede sbazı orunların ortadan kalkabileceğini ifade etti. Seminerde HBB Kırsal Kalkınma ve Kooperatifçilik Şube Müdürlüğü yetkilileri tarafından Hatay’da faaliyete geçen kırsal kalkınma projesi hakkında bilgi verildi. Eğitime katılan çiftçilere katılım belgesi de verildi. 

Anahtar Kelimeler: Çiftçiye 'pazarlama eğitimi'

"Vatandaşın feryadını duymanın zamanı gelmiştir"

Yollarda ağır tonajlı araçlara 'park yasağı'

"Demokrasi talebi, sokaklardan sandıklara taşındı"

Belen'de "Ramazan Çocuk Festivali"

Hatay'da Özgürlük Nevruz'u kutlaması

Down Sendromu Farkındalık Günü

Başkan Amaç'tan üretiye destek çağrısı

Baro Başkanı Tut: Hukuk devletini savunmaya devam edeceğiz

Şam Geçici Maslahatgüzarı'nın Hatay ziyareti

Kütüphane inşaatında inceleme

"ÇED Gerekli Değildir" sürüyor

Kaçak yapı şikayetinde 'işlem yok'

Beton santralleri ve hava kirliliği...

İSSOS tarihi mirası koruyacak

Gelişim Hastanesi, 20. yılında

  • BIST 100

    10228,40%0,39
  • DOLAR

    39,81% 0,04
  • EURO

    46,88% 0,27
  • GRAM ALTIN

    4275,38% 0,39
  • Ç. ALTIN

    6808,69% 0,00