Cilvegözü´nden uğurlandılar

Sakarya´nın Kaynarca ilçesindeki ormanlık alanda öldürülen Suriyeli hamile kadın ile 10 aylık bebeğinin cenazeleri, Hatay üzerinden Suriye´nin İdlib kentine gönderildi.

10.07.2017 11:07:47 0
Cilvegözü´nden uğurlandılar

 

Suriyeli hamile kadın Emani Al-Rahmun (20) ile 10 aylık erkek bebeği Halaf Al-Rahmun´un cenazeleri, İstanbul´dan yolcu uçağıyla Hatay Havalimanı´na getirildi.
Baba Halid Al-Rahmun ile kardeşleri Muhammed ve İsmail Al-Rahmun da aynı uçakla Hatay´a geldi. Uçaktan tekerlekli sandalyede indirilen baba Al-Rahmun, cenazeleri görünce gözyaşı döktü. Baba Al-Rahmun´u, kardeşleri sakinleştirdi.
Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı yetkililerin de aralarında bulunduğu grup tarafından karşılanan cenazeler buradan karayoluyla Reyhanlı´taki Cilvegözü Sınır Kapısı´na getirilerek, defnedilmek üzere İdlib´e uğurlandı.
Sakarya´nın Kaynarca ilçesinde yaşayan Suriyeli uyruklu Halid Al-Rahmun, iş yerinden geldikten sonra evinde olmayan hamile eşi ile 10 aylık bebeğini tüm aramalarına rağmen bulamamış ve ihbarı üzerine jandarma ile polis ekiplerince çalışma başlatılmıştı. Aramalar sonucu Suriyeli hamile kadın ve bebeğinin cesetleri Birlik Mahallesi´ndeki ormanlık alanda bulunmuştu. Olayla ilgili B.K. ve C.B, jandarma ekiplerince gözaltına alınmış, işlemlerinin tamamlanmasının ardından adliyeye sevk edilen sanıklar tutuklanmıştı.

Anahtar Kelimeler: Cilvegözünden uğurlandılar

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

Hatay ormanları yanıyor

  • BIST 100

    16761,58%0,39
  • DOLAR

    43,95% 0,16
  • EURO

    51,70% -0,02
  • GRAM ALTIN

    7326,28% -0,07
  • Ç. ALTIN

    11819,10% 0,00