Tarih: 26.10.2017 11:34

Çirkin, partinin kurucularından

Facebook Twitter Linked-in

 

Kuruluş dilekçesi bakanlığa teslim edilen 200 kişilik yeni partinin kurucular kurulu listesinde Hatay eski Milletvekili Adnan Şefik Çirkin de yer alıyor. Eski milletvekili Çirkin, kurucular kurulunun alfabetin sıralamasına göre 8. sırada yer aldı.
Meral Akşener, kuracağı partinin başvuru dilekçesini İçişleri Bakanlığı´na teslim etti. Partinin adının ise İYİ Parti olduğu açıklandı.
Meral Akşener, dün saat 09.10 sıralarında partinin kurucular kurulu üyesi bir grup ile birlikte İçişleri Bakanlığı´na gitti. Bakanlığın içerisine giriş yapan Akşener ve ekibi daha sonra partinin kuruluş dilekçesini teslim etti.
Yaklaşık yarım saat süren işlemlerin ardından Akşener ve ekibi, partisinin tanıtınının yapılacağı Nazım Hikmet Kültür Merkezi´ne geçti.
Meral Akşener´in kurduğu İyi Parti´nin ambleminin Selçuklu Yıldızı´nı çağrıştırdığı ve 'Merhamet, Şefkat, Doğruluk, Sabretmek, Sır tutmak, Sadakat, Cömertlik ve Rabbine Şükretmek' anlamlarına geldiği vurgulanıyor. Partinin sloganı ise 'Türkiye iyi olacak' olacak olarak açıklandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —