Çirkin: İYİ Parti yol haritasını çizdi

Milletvekili Çirkin, "Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; İYİ Parti süratli bir şekilde toparlanıyor. Anketler yüzde 6-7'yi şimdiden gördü bile.

SİYASET 19.07.2024 11:35:00
Çirkin: İYİ Parti yol haritasını çizdi

İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu'nun da katıldığı Afyon'da düzenlen iki günlük değerlendirme toplantısını yorumlayan Hatay Milletvekili Çirkin, toplantıda partisinin yol haritasının çizildiğini ifade etti. Milletvekili Çirkin, "Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; İYİ Parti süratli bir şekilde toparlanıyor. Anketler yüzde 6-7'yi şimdiden gördü bile. İYİ Parti eskisinden de güçlü olacaktır. Bunu temenni olarak değil tecrübeyle ifade ediyorum" dedi.

İskenderun/SES

Sağlık sorunları nedeniyle bir süre tedavi görmesi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına katılamayan Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, sağlık sorunlarının düzelmesi üzeriene Meclis ve siyasi çalışmalarına başladı. Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, partisi İYİ Parti'nin Afyon'da düzenlediği ve genel başkanları Musavat Dervişoğlu'nun da katıldığı iki günlük değerlendirme toplantısını paylaştı.

“İYİ Parti eskisinden de güçlü olacak”

Hatay Milletvekili Çirkin, sosyal iletişim sitesinden yaptığı "Toplantı arası bir değerlendirme anı" başlıklı fotoğraflı paylaşımında şunlara yer verdi: "Geçtiğimiz hafta Afyon'da genel başkanımız Musavat Dervişoğlu başkanlığında iki gün süren bir değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıya GİK, MDK ve meclis grubu katıldı. Çok verimli geçen toplantıda partimizin yol haritası çizildi, genel başkanımız tek tek özel görüşmeler yaptı. Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; İYİ Parti süratli bir şekilde toparlanıyor. Anketler yüzde 6-7'yi şimdiden gördü bile. Çok tecrübeli bir genel başkana sahip olmanın hem gururu, hem de güvenini hissediyoruz. Ayrıca kadromuz çok iyi. İçinde duayenler de var birikimli gençlerde var. Yani her sorunun üstesinden gelecek kaliteye sahibiz inşallah. Milletimiz şundan emin olsun; İYİ Parti eskisinden de güçlü olacaktır. Bunu temenni olarak değil tecrübeyle ifade ediyorum. Milletin yeniden umudu olmanın gururunu İYİ Partililer yaşayacak. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Her şey İYİ olacak."

Anahtar Kelimeler: Çirkin: Parti haritasını çizdi

Gazeteci Bakoğlu 14. kez seçildi

İskenderun Kaymakamı çöken bina alanında inceleme yaptı

İskenderun’da yıkım sırasında 6 katlı bina çöktü: Can kaybı yaşanmadı

İskenderun’da metruk bina çöktü: Ekipler enkaz kaldırıyor

İskenderun’da ağır hasarlı bina yıkım sırasında çöktü

Can Atalay’dan çocuk ölümleri tepkisi: “Hatay’da ölüm çukurları oluştu”

Adnan Şefik Çirkin’den depremde kayıp çocuklar için soru önergesi: 30 çocuk hâlâ aranıyor

Avukat Alkan Falay’a saldırıya Hatay Barosu’ndan tepki

Cebike TOKİ konutlarında yangın: 13 kişi tahliye edildi

Arsuz–İskenderun yolunda kamuflajlı araçta 19 yasadışı göçmen yakalandı

Hatay merkezli rüşvet operasyonunda 26 tutuklama: 8 ilde eş zamanlı baskın

Esnafın sandık mesajı: Değişim ve güven vurgusu

Arsuz’a krom ocağı için “noter taahhüdü” verildi

Hatay’da 10 Şubat’tan bu yana 4 çocuk suda boğularak hayatını kaybetti

HBB'den grevdeki işçilere destek

  • BIST 100

    16119,15%-0,25
  • DOLAR

    44,27% 0,19
  • EURO

    51,29% 1,01
  • GRAM ALTIN

    6626,20% -3,24
  • Ç. ALTIN

    11186,94% -2,43