Çirkin: İYİ Parti yol haritasını çizdi

Milletvekili Çirkin, "Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; İYİ Parti süratli bir şekilde toparlanıyor. Anketler yüzde 6-7'yi şimdiden gördü bile.

SİYASET 19.07.2024 11:35:00 0
Çirkin: İYİ Parti yol haritasını çizdi

İYİ Parti Genel Başkanı Musavat Dervişoğlu'nun da katıldığı Afyon'da düzenlen iki günlük değerlendirme toplantısını yorumlayan Hatay Milletvekili Çirkin, toplantıda partisinin yol haritasının çizildiğini ifade etti. Milletvekili Çirkin, "Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; İYİ Parti süratli bir şekilde toparlanıyor. Anketler yüzde 6-7'yi şimdiden gördü bile. İYİ Parti eskisinden de güçlü olacaktır. Bunu temenni olarak değil tecrübeyle ifade ediyorum" dedi.

İskenderun/SES

Sağlık sorunları nedeniyle bir süre tedavi görmesi üzerine Türkiye Büyük Millet Meclisi çalışmalarına katılamayan Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, sağlık sorunlarının düzelmesi üzeriene Meclis ve siyasi çalışmalarına başladı. Hatay Milletvekili Şefik Çirkin, partisi İYİ Parti'nin Afyon'da düzenlediği ve genel başkanları Musavat Dervişoğlu'nun da katıldığı iki günlük değerlendirme toplantısını paylaştı.

“İYİ Parti eskisinden de güçlü olacak”

Hatay Milletvekili Çirkin, sosyal iletişim sitesinden yaptığı "Toplantı arası bir değerlendirme anı" başlıklı fotoğraflı paylaşımında şunlara yer verdi: "Geçtiğimiz hafta Afyon'da genel başkanımız Musavat Dervişoğlu başkanlığında iki gün süren bir değerlendirme toplantısı yaptık. Toplantıya GİK, MDK ve meclis grubu katıldı. Çok verimli geçen toplantıda partimizin yol haritası çizildi, genel başkanımız tek tek özel görüşmeler yaptı. Şunu gönül rahatlığı ile söyleyebilirim ki; İYİ Parti süratli bir şekilde toparlanıyor. Anketler yüzde 6-7'yi şimdiden gördü bile. Çok tecrübeli bir genel başkana sahip olmanın hem gururu, hem de güvenini hissediyoruz. Ayrıca kadromuz çok iyi. İçinde duayenler de var birikimli gençlerde var. Yani her sorunun üstesinden gelecek kaliteye sahibiz inşallah. Milletimiz şundan emin olsun; İYİ Parti eskisinden de güçlü olacaktır. Bunu temenni olarak değil tecrübeyle ifade ediyorum. Milletin yeniden umudu olmanın gururunu İYİ Partililer yaşayacak. Bundan kimsenin endişesi olmasın. Her şey İYİ olacak."


Anahtar Kelimeler: Çirkin: Parti haritasını çizdi

İSTE’de rektörlük başvurusu başladı

Tartışmanın nedeni '240 konut'

Kızılay'dan kıyafet yardımı

MKÜ'de 'yüz yüze eğitim' sınırlı

Villalara 'yıkım ilanı'

Taksilere 'yönetim merkezi' uygulaması

"Eğitim, sağlık ve temel ihtiyaçlarda" işbirliği

Araçta 336 tarihi eser

Dörtyol'da 'tefecilik' operasyonu

Ulucami, HBB ile Bursa arasında 'bekliyor'

Okul temizliğine 480 görevli

"Vali" Demiryürek, törenle uğurlandı

Befesa'da anlaşma sağlandı

Yağışlar olumsuz etkiledi

"Çocuk cinayetleri politiktir"

  • BIST 100

    9002,34%0,52
  • DOLAR

    34,14% -0,04
  • EURO

    37,05% -0,21
  • GRAM ALTIN

    2954,48% 0,61
  • Ç. ALTIN

    4907,79% 0,16